Kampen om den gyldne støvle er i fuld gang og gives til den spiller, der scorer flest mål gennem VM. Colombianske James Rodriguez vandt den sidst i 2014. Hvis to eller flere spillere laver lige mange mål, bliver vinderen den, som har lavet flest assists.
Harry Kane – 5 mål
England er videre til ottendedelsfinalen, og Tottenhams Harry Kane har fået en brandvarm start med fem kasser. Et hattrick mod et svagt Panama hold hjælper naturligvis på målscoringsstatistikken, men det skal ikke tage noget fra Kane, der er en af Europas bedste angribere.
FIFA VM
Belgisk VM-tilbud kan koste forhandler en mindre formue!
06/07/2018 OG 10:43
Læs mere: Bernardo Silva: It was the worst moment of my professional career in the last 4-5 years”
Romelu Lukaku – 4 mål
Belgien har buldret afsted under dette års VM. Det stjernespækkede Belgien-hold har formået at fodre Romelu Lukaku med målscoringschancer, og den store United-angriber har eksekveret med fire mål. Med Kevin De Bruyne og Eden Hazard bag sig bliver det nok ikke sidste gang, at Lukaku hamrer bolden ind i netmaskerne.

Harry Kane, Cristiano Ronaldo og Romelu Lukaku har lagt sig i spidsen som VM’s skarpeste målscorere.

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo – 4 mål
Den 33-årige målmaskine fortsætter bare med at levere varen. Selvom portugiseren har brændt et straffespark, er hans fire mål stadig imponerende, og frisparksmålet til 3-3 mod Spanien taler helt for sig selv. Det er meget vel Ronaldos sidste VM, så det er med at nyde Real Madrid-spilleren.
Diego Costa – 3 mål
Diego Costa kom perfekt fra start med to mål mod Portugal og et mål mod Iran. Den tidligere brasilianer har meldt sig ind i kampen om gyldne støvle, og han er i den grad en seriøs kandidat.
Se mere: Dagens profil: Toni Kroos
Denis Cheryshev – 3 mål
Rusland har levet op til de høje forventninger, der er til en værtsnation, ved at gå videre til ottendedelsfinalen. Og der er særligt en spiller, som har bidraget til Ruslands sejre, nemlig Denis Cheryshev. Villarreal-spilleren har scoret tre ud af Ruslands otte mål. Det er mere end godkendt.
Eden Hazard, Philippe Coutinho, Artem Dzyuba, Mile Jedinak, Ahmed Musa og Luka Modric har alle lavet to mål.