Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Tre grunde til at Belgien vinder VM

Nicolai Petersen

Opdateret 02/07/2018 og 13:16 GMT+2

Efter de fire første ottendels-finaler, er der allerede stærke mandskaber der er faldet. Vi giver her tre gode grunde til hvorfor Belgien kan gå hele vejen i år.

Belgium players acknowledges the fans following the 2018 FIFA World Cup Russia group G match between Belgium and Panama at Fisht Stadium on June 18, 2018 in Sochi, Russia (Getty Images)

Foto: Getty Images

Belgien har utallige våben: Det er næsten pest eller kolera, når det kommer til Belgiens mandskab. Vil modstanderen fokuserer deres energi på at stoppe Hazard, De Bruyne eller Lukaku? Eller kan modstanderne bryde igennem deres defensive mur, bestående af rutineret kræfter som Alderweireld og Vertonghen. Hvis det lykkedes for modstanderen står der en verdensklassemålmand i form af Thibaut Courtois. Belgien har på papiret et fantastisk mandskab.
Belgien går ikke i panik: Belgien kan enten vinde langsomt eller hurtigt. I kampen mod Panama skulle der gå 70 minutter før De Røde Djævle scorede. De blev dog ved med at holde hovedet koldt, og i sidste ende kunne de vinde komfortabelt med tre mål. I den efterfølgende kamp scorede to mål inden for det første kvarter mod Tunesien. I rundens sidste kamp viste de skræmmende dybde i deres hold, da de med et reservespækket mandskab slog Englands ditto.
Det er Belgiens tur: Det her er Belgiens gyldne generation. Det er et mandskab der kan spille på flere tangenter, mens de bærende kræfter er i deres bedste fodbold-alder. Holdet er blandt andet styret af Kevin De Bruyne der har haft en fænomenal sæson i Manchester City, men Romelu Lukaku har scorede mål for rivalerne for Manchester United. Dog mener træner Martinez at det handler om mere end et par enkelte stjernespillere: ”Du har brug for at skabe en gruppe af spillere der er i harmoni og hvor alle bidrager med noget. Alle spillerne bliver nødt til at være involveret.”
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce