Belgien har utallige våben: Det er næsten pest eller kolera, når det kommer til Belgiens mandskab. Vil modstanderen fokuserer deres energi på at stoppe Hazard, De Bruyne eller Lukaku? Eller kan modstanderne bryde igennem deres defensive mur, bestående af rutineret kræfter som Alderweireld og Vertonghen. Hvis det lykkedes for modstanderen står der en verdensklassemålmand i form af Thibaut Courtois. Belgien har på papiret et fantastisk mandskab.
Belgien går ikke i panik: Belgien kan enten vinde langsomt eller hurtigt. I kampen mod Panama skulle der gå 70 minutter før De Røde Djævle scorede. De blev dog ved med at holde hovedet koldt, og i sidste ende kunne de vinde komfortabelt med tre mål. I den efterfølgende kamp scorede to mål inden for det første kvarter mod Tunesien. I rundens sidste kamp viste de skræmmende dybde i deres hold, da de med et reservespækket mandskab slog Englands ditto.
Det er Belgiens tur: Det her er Belgiens gyldne generation. Det er et mandskab der kan spille på flere tangenter, mens de bærende kræfter er i deres bedste fodbold-alder. Holdet er blandt andet styret af Kevin De Bruyne der har haft en fænomenal sæson i Manchester City, men Romelu Lukaku har scorede mål for rivalerne for Manchester United. Dog mener træner Martinez at det handler om mere end et par enkelte stjernespillere: ”Du har brug for at skabe en gruppe af spillere der er i harmoni og hvor alle bidrager med noget. Alle spillerne bliver nødt til at være involveret.”