”Er du Belgien-fan? Med et godt TV kan du nyde dette års VM og føle du sidder på forreste række på stadion. Og det kan gøres helt gratis! Hvis Belgien scorer mere end 15 mål, vil Krëfel refundere udgifterne for dit fjernsyn!”
Sådan lyder det fremstød Krëfel, som er en belgisk elektronik-kæde, gav til sine kunder inden VM i Rusland blev skudt i gang. Det viser hvor lidt tiltro kæden havde til det belgiske landshold og dets mange stjerne. Hvis de scorer mindst 16 mål vil de få alle deres penge tilbage. Men med stjerner som Romelu Lukaku, Eden Hazard og Kevin de Bruyne der har været i topform har mandskabet allerede scoret 12 mål af slagsen. Der mangler altså bare fire mål og så skal Krëfel punge ud.
VM Kvalifikation UEFA
Highlights: Lukaku og verdensetterne cruisede sikkert forbi Tjekkiet i Bruxelles
05/09/2021 PÅ 20:50
Spillerne vi hjælpe befolkningen
Det tog ikke lang tid inden reklamefremstødet nåede frem til de impliceret parter i den belgiske trup. Napoli-angriberen Dries Mertens havde det sjovt på gårsdagens pressemøde, da han blev spurgt ind til den spøjse situation: ”Jeg har mange venner der har købt fjernsyn igennem dem og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at de får fjernsynet gratis.”
Deres måske største udfordring i at nå de 16 mål kommer i aften, når de tager i mod forhåndsfavoritterne fra Brasilien. Med målrige kampe indtil nu, kan dette VM vise sig at være et skidt tidspunkt at køre med sådan et tilbud. En ting er sikkert, at der vil være en masse fans klistret til deres fjernsyn, et fjernsyn de måske ender med at få gratis!
Landskampe
Highlights: Lukaku blev matchvinder mod Kroatien, og den danske EM-modstander så solide ud
06/06/2021 PÅ 20:42
Landskampe
Highlights: Tzavellas blev græsk helt i svingende 1-1-opgør mod belgiske verdensettere
03/06/2021 PÅ 20:52