Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Forudsig resultater og udfordr dine venner i Eurosports nye VM-spil

Christian Corell

Opdateret 12/06/2018 og 10:15 GMT+2

Vær med i Eurosports VM-spil, hvor du skal dyste mod venner og konkurrenter fra hele verden. Vis, at du er den, der ved mest om VM.

World Cup Predictor

Foto: Eurosport

Det bliver stort set ikke større end VM i fodbold. Hele verden er samlet for at hylde verdens bedste fodboldnationer, der skal kæmpe om det legendariske VM-trofæ. Årets største sportsbegivenhed er naturligvis en mulighed for at samle vennerne og se, hvem der bedst kan forudsige de mange VM-kampe.
  • Spil Eurosports VM-spil lige her.
I Eurosports VM-spil skal du forudsige alle kampene under VM – fra gruppespillet til den afsluttende finale. Det er vigtigt at komme godt fra start, da det kun er de to bedste spiller, som går videre fra gruppespillet og kan fortsætte til slutspillet, der vil fungere som et knock-out-spil. Det betyder, at hvis man ikke forudsiger den rigtige vinder eller det rigtige resultat, bliver man elimineret.
Man kan optjene point på to måder: enten ved at forudsige det rigtige vinder, hvilket giver tre point, eller forudsige det rigtige resultat, som giver fem point. Du kan ændre dine forudsigelser, indtil der er fem minutter til kampstart. Herefter vil det ikke længere være muligt at foretage ændringer.
picture

VM - Del dine forudsigelser

Foto: Eurosport

Stilling og venneligaer
Det er muligt at oprette venneligaer, så du bedst muligt kan følge med i, hvordan det går dig og dine venner. Det er kun muligt at se en anden brugers forudsigelser, efter at deadlinen for en givet kamp er udløbet.
Den samlede score kan man se på highscore-listen. Hvis to spillere har fuldstændig samme mængde point, vil der blive trukket lod om, hvem der går videre enten fra gruppespillet eller knock-out-fasen.
Kom i gang med at spille Eurosports VM-spil lige nu.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce