Det bliver stort set ikke større end VM i fodbold. Hele verden er samlet for at hylde verdens bedste fodboldnationer, der skal kæmpe om det legendariske VM-trofæ. Årets største sportsbegivenhed er naturligvis en mulighed for at samle vennerne og se, hvem der bedst kan forudsige de mange VM-kampe.
  • Spil Eurosports VM-spil lige her.
I Eurosports VM-spil skal du forudsige alle kampene under VM – fra gruppespillet til den afsluttende finale. Det er vigtigt at komme godt fra start, da det kun er de to bedste spiller, som går videre fra gruppespillet og kan fortsætte til slutspillet, der vil fungere som et knock-out-spil. Det betyder, at hvis man ikke forudsiger den rigtige vinder eller det rigtige resultat, bliver man elimineret.
FIFA VM
Belgisk VM-tilbud kan koste forhandler en mindre formue!
06/07/2018 PÅ 10:43
Man kan optjene point på to måder: enten ved at forudsige det rigtige vinder, hvilket giver tre point, eller forudsige det rigtige resultat, som giver fem point. Du kan ændre dine forudsigelser, indtil der er fem minutter til kampstart. Herefter vil det ikke længere være muligt at foretage ændringer.

VM - Del dine forudsigelser

Foto: Eurosport

Stilling og venneligaer
Det er muligt at oprette venneligaer, så du bedst muligt kan følge med i, hvordan det går dig og dine venner. Det er kun muligt at se en anden brugers forudsigelser, efter at deadlinen for en givet kamp er udløbet.
Den samlede score kan man se på highscore-listen. Hvis to spillere har fuldstændig samme mængde point, vil der blive trukket lod om, hvem der går videre enten fra gruppespillet eller knock-out-fasen.
Kom i gang med at spille Eurosports VM-spil lige nu.