Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Topopgør venter i weekenden! Gense de seneste tre vanvidskampe mellem Liverpool og Tottenham

Magnus Stub

Opdateret 09/04/2019 og 09:53 GMT+2

Som optakt til weekendens topopgør mellem Liverpool og Tottenham tager vi jer med tilbage til de sidste tre opgør mellem klubberne, opgør, som har for vane at være svære at forudse resultatet på, på forhånd.

Liverpool

Foto: Eurosport

Tottenham – Liverpool 1-2

Mens det tidlige efterår stadig lignede sommer tørnede de to mandskaber sammen i 5. runde af denne sæson i en fantastisk kamp. Den store historie inden kampen havde været, at Hugo Lloris var droppet for anden kamp i træk efter at have indrømmet spritkørsel. Erstatningen Michel Vorm fik tidligt i kampen en hovedrolle, da hans sløsede målmandsspil var medvirkende til Liverpools føringsmål, og siden så De Røde sig ikke tilbage.
Premier_League_Generisk

Liverpool – Tottenham 2-2

I sidste sæson, hvor blot to point skilte de to kombattanter ad, fik vi et decideret magisk opgør på Anfield, som nok vil stå tilbage i historien som et af de mest mindeværdige opgør, som vi har fået mellem holdene. Victor Wanyamas udligning til 1-1 i det 80. minut agerer startskuddet for nogle vanvittige slutminutter, der indeholder genial dramaturgi, som ville være en Hollywood-film værdig.

Tottenham – Liverpool 4-1

Det første opgør i førnævnte sæson blev spillet foran 80.000 tilskuere, der på første række bevidnede en episk præstation af den engelske landsholdsanfører Harry Kane. Med to mål og en assist på under en time beviste den træfsikre angriber, at han hørte til blandt aristokratiet af aktive angribere, og samtidig blev kampen en direkte duel mellem topscorerlistens nummer 1 og 2, Mohamed Salah og Harry Kane, hvoraf førstnævnte også fik scoret.
Fjerde akt mellem Liverpool og Tottenham finder sted søndag, hvor vi har optakt fra 15.00 på Eurosport Player og 6'eren.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce