Eurosport

Rundens Premier League-overblik: Storkamp i vente på Wembley og kan Watford blive ved?

Rundens Premier League-overblik: Storkamp i vente på Wembley og kan Watford blive ved?

13/09/2018 kl. 13:39Opdateret 13/09/2018 kl. 16:11

Her kommer et overblik over weekendens Premier League-kampe, som vi viser på vores kanaler. Her er alt, hvad du behøver at vide.

Eurosport Player: Streaming af topsport

Se Eurosport Player

Tottenham – Liverpool

Spillested: Wembley, London

Kampstart: Lørdag 13:30

TV: Eurosport Player

Form: Tottenham (VVVT) – Liverpool (VVVV)

Karantæner: Tottenham (ingen) – Liverpool (ingen)

Liverpool er kommet flyvende ud af Premier League-starthullerne, inden de lørdag drager til London og Wembley for at møde Tottenham. Sadio Mané virker i super form og har da også scoret fire mål i fire kampe. Hans angrebsmakker og topscoreren fra sidste sæson, Mahamed Salah, har lagt ud med to kasser. Modstanderen, Tottenham, er også startet sæsonen fint. De vandt de tre første kampe, blandt andet en udekamp mod Manchester United med hele 3-0, inden de senest løb ind i et nederlag til sæsonens hidtil største overraskelse Watford. Harry Kane har indtil videre scoret to mål og med august-forbandelsen brudt, ligner han igen en mand med topscorerpotentiale.

Newcastle – Arsenal

Spillested: St James’ Park, Newcastle

Kampstart: Lørdag 16:00 (optakt fra 15:00)

TV: 6’eren og Eurosport Player

Form: Newcastle (TUTT) – Arsenal (TTVV)

Karantæner: Newcastle (ingen) – Arsenal (ingen)

Det kører ikke rigtig for Newcastle. Omvendt har de i sæsonens første fire kampe allerede mødt Tottenham, Chelsea og Manchester City, som ikke er kampe, hvor man kan forvente point. Det kan man heller ikke i lørdagens hjemmekamp mod Arsenal. Dette opgør vækker dog minderne tilbage til 4-4 opgøret, hvor de bagud 0-4 vendte kampen på hovedet og fik uafgjort. Intet er altså umuligt. Arsenal er lagt fra land med to nederlag og to sejre. Det må betegnes som lige akkurat godkendt. Arsenal skal i denne sæson spille Europa League, og hvis dette skal opgraderes til Champions League i næste sæson, er en kamp mod Newcastle en must-win-kamp.

Watford – Manchester United

Spillested: Vicarage Road, Watford

Kampstart: Lørdag 18:30

TV: 6’eren og Eurosport Player

Form: Wolves (VVVV) – Manchester United (VTTV)

Karantæner: Watford (ingen) - Manchester United (Marcus Rashford)

12 point ud af 12 mulige. Det er facit for Watford. Det må i høj grad siges at være fantastisk for Watford, som ikke mange havde regnet med i denne sæson. Sidste kamp inden landskampspausen blev vundet med 2-1 over Tottenham, hvilket yderligere har givet selvtilliden i Watford et nøk. Nu står de overfor Manchester United, som er startet blandet. De har vundet to pligtsejre og overaskende tabt til Brighton. Yderligere fik de sig en 3-0-lussing hjemme på Old Trafford, hvilket ikke er hverdagskost for De Røde Djævle. De bliver derfor spændende at se, hvordan denne kamp udvikler sig. Står Watford for endnu en overraskelse, eller lever Manchester United op til favoritværdigheden?

  • Se alle målene fra fjerde spillerunde her

Wolves – Burnley

Spillested: Molineux Stadium, Wolverhampton

Kampstart: Søndag 14:30

TV: Eurosport Player

Form: Wolves (UTUV) – Burnley (UTTT)

Karantæner: Wolves (ingen) – Burnley (ingen)

Sidste sæsons ”Best of the rest” Burnley har ikke fået den bedste start på Premier League-sæsonen. Derudover røg de også ud i Playoff-runden til Europa League, hvilket måske kan vise sig at være meget godt i forhold til det hårde Premier League-program. I denne kamp skal de op imod oprykkerne Wolves som, modsat Burnley, har fået en fin start på tilværelsen i Premier League med fem point.

Everton – West Ham

Spillested: Goodison Park, Liverpool

Kampstart: Søndag 17:00

TV: 6’eren og Eurosport Player

Form: Everton (UVUU) – West Ham (TTTT)

Karantæner: Everton (Richarlison) – West Ham (ingen)

Everton med den nye manager Marco Silva har fået en væsentlig bedre start på Premier League, end tilfældet var i sidste sæson. Everton er ubesejret efter de første fire kampe, og Richarlison er startet ud som lyn og torden med tre mål i de første tre kampe. Han valgte dog også at dumme sig i den tredje og blev vist ud, hvorfor han også sidder på tribunen i denne runde. Modstanderen til denne kamp, West Ham, er modsat Everton kommet forfærdeligt fra land. Fire nederlag er det triste facit for klubben fra det østlige London, hvilket er dårligst af alle i Premier League.