Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Junker om Hazard: Den lille belgier er en mand, der virkelig er svær at komme til at holde af

Frederik Ptak Fréder

Opdateret 21/12/2018 og 11:49 GMT+1

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Premier League-runde.

junkerplr19

Foto: Eurosport

Hej og velkommen til Runde 18 i Premier Manager.
Sidste runde var en af de bedre af slagsen i forhold til anbefalingerne her på siden. Quina leverede et forrygende mål, netop på et langskud som beskrevet som hans bedste offensive våben. Derudover var der også fine point til Tottenham-drengene.
Nedenfor er mine tips til den kommende runde.
Jokeren: Salomon Rondon
Rondon er endelig ved at indløse nogle af forventningerne i Newcastle-trøjen, omend han også har det svært med den spillestil, Benitez praktiserer. Men fire mål i de seneste seks kampe, samt en enkelt assist, er det blevet til. Og det kan nemt blive til flere, når Fulham, og deres elendige forsvar, kommer på besøg denne weekend. Et ejerskab på under en procent gør ham yderligere attraktiv, hvis du er på udkig efter at differentiere dit mandskab.
  • Stream Cardiff-Manchester United lørdag 22. december kl. 18:00 på Eurosport Player
Værdispilleren: Dejan Lovren
Skader til Joe Gomez, og senest Matip, gør Lovren til en ret sikker starter for tiden hos Liverpool. Og med tanke på den solide defensiv førerholdet i PL kan fremvise, er han absolut en interessant mand at få ind på dit hold. Han er også ganske farlig på de offensive dødbolde, og man kan ydermere tjekke, om han starter inde, da Liverpool spiller første kamp i runden fredag aften. Han koster 1.5 million mindre end makkeren Van Dijk, og med et ejerskab på blot 1.8 procent er Lovren et glimrende valg som en alternativ spiller i forhold til “feltet”, og en mand der er fin værdi i til denne runde.

CARMAN

Den Sikre: Eden Hazard
Den lille belgier er, som tidligere beskrevet, en mand, der virkelig er svær at komme til at holde af for alvor i det her spil. Han afløser perioder med sløje præstationer og få point med perioder, hvor han brager igennem PL’s lydmur og høster point i 200.000 klassen. Det ligner, han er kommet ind i sådan en stime lige nu, og særligt hans position som forreste angriber for tiden gør ham endnu mere interessant. Han er ydermere Chelseas faste straffeskytte, og når de lørdag tager imod Leicester, ligner han et oplagt bud på en anfører i runden.
The Pirates
En runde på det jævne blev det til, hvor West Hams udesejr med Clean Sheet hjalp til, eftersom jeg ramte 0 målscorere. Der skal lige tjekkes op på skaden til Kolasinac, inden jeg beslutter, om han skal sælges, ellers kommer mit hold nok til at se således ud:
Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 17. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.
picture

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 17. runde i Premier League, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Foto: Eurosport

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce