Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Er Virgil van Dijk verdens bedste midterforsvarer?

Christian Steen Jensen

Opdateret 21/11/2018 og 15:58 GMT+1

Der diskuteres i øjeblikket i krogene, om Virgil van Dijk er det bedste bud på en midterfosvarer. Stem her på den midterforsvarer, du finder bedst lige nu.

Dijk

Foto: Eurosport

Mange Liverpool-fans rynkede på næsen, da den hollandske klippe på 1,93 meter blev hentet til Liverpool fra Southampton for svimlende 75 millioner pund svarende til 630 millioner danske kroner.
Men det er svært at komme udenom, at Klopps signing må siges at have båret frugt. Efter 12 kampe i Premier League ligger de i øjeblikket nummer to med blot fem indkasserede mål.

Eurosport Player

Med fuld spilletid til den 27-årige hollænder, tyder meget på, at det netop er ham, som er skyld i den defensive success for et ellers offensivt hold, som i sidste sæson var det andet mest scorende.
Hvem er lige nu verdens bedste midterforsvarer?
I mandags blev han også afgørende mod Tyskland, da han i de døende minutter blev sendt op på toppen og scorede til 2-2 for Holland, hvilket sikrede dem en førsteplads i League A, gruppe 1. Her udråbte ekspert fra Eurosport, Esben Hansen, ligeledes at Virgil van Dijk i hans øjne var den bedste midterforsvarer i øjeblikket. Se klippet for nedenfor.
Efter mandagens heltegerning, er spørgsmålene igen blusset op på Twitter. Er Virgil Van Dijk egentlig den bedste midterforsvarer i øjeblikket, og hvis ikke, hvem så?
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce