Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Conte er fortid og Sarri ankommer til Chelsea med op til fire nye spillere!

Nicolai Petersen

Opdateret 13/07/2018 og 11:28 GMT+2

Spillere som Jorginho, Allisson, Golovin og Rugani skulle eftersigne være klar til at følge den nye træner Sarri, der forventes præsenteret i London-klubben i dag, fredag eller i morgen.

Maurizio Sarri

Foto: Eurosport

Antonio Conte er altså snart fortid i klubben, men han kan se frem til en lukrativ afsked med Roman Abramovich. Den tidligere Juventus-træners fremtid har været heftigt diskuteret i længere tid, efter han skuffende ikke kunne følge op på mesterskabssæsonen i 16/17-sæsonen.
Ifølge Goal.com skulle Chelsea og Conte være blevet enige om en aftale der giver den italienske træner omkring 75 millioner kroner, for at forlade sin trænergerninger i klubben. Conte ledede træningen torsdag formiddag, men det kan meget vel være den sidste af slagsen, da en offentliggørelse forventes snarligt.
  • Vi viser alle Premier League-kampene på Eurosport Player. Du kan få adgang her!
Den tidligere Napoli-træner Maurizio Sarri står altså klar i kulissen til at træne et Chelsea-mandskab der allerede nu er blevet informeret om ændringerne i klubben.
Rygterne omkring Sarris ankomst til Chelsea har stået på længe, og der er også noget der tyder på at der er blevet arbejdet hårdt af Abramovich og co. Sarri har angiveligt ønsket adskillige spillere, heriblandt en gruppe af spillere fra Serie A.
Napoli-spilleren Jorginho bliver med stor sandsynlighed den første der tilslutter sig Sarri, og der går forlydender om at brasilianeren skulle forberede sit lægetjek inden hans 430 millioner skifte.
picture

Joringho

Foto: Eurosport

Den brasilianske Roma-keeper er endnu en spiller der er på tale i Chelsea. Han kan få pladsen mellem stængerne hvis den nuværende Chelsea-målmand Thibaut Courtois vælger at forlade klubben. Her skulle Real Madrid være interesseret i at skifte Keylor Navas ud med den VM-aktuelle belgier.
Derudover har Sarri også ytret ønske om at CSKA Moskvas Aleksandr Golovin ankommer, hvor et imponerende VM med stor sandsynlighed har været en afgørende faktor for Sarris interesse. Til slut vil træneren også gerne se på mulighederne for at anskaffe sig Juventus unge forsvarsspiller Daniele Rugani.
Eden Hazard og Willian kunne derimod meget vel være på vej videre i deres karriere. Der går kraftige rygter om at Real Madrid forbereder et bud på omkring 1.1 milliard for belgieren, mens Willian muligvis kan være på vej til Barcelona.
Maurizio Sarri brugte i alt tre sæsoner i Napoli hvor de deltog i Champions League i alle tre sæsoner. Derudover formåede Sarri at udfordre Juventus om titlen. En præstation der ikke er hverdagskost for Napoli.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce