Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Arsenal er ubesejret i 19 kampe i træk! Men hvor imponerende er den stime egentlig?

Nicolai Petersen

Opdateret 05/12/2018 og 16:29 GMT+1

The Gunners kan komme op på 20 kampe uden nederlag, når de skal op imod Manchester United. Den kamp kan du streame direkte på Eurosport Player fra 20:55.

Arsenal er ubsejret i 19 kampe i træk!

Foto: Eurosport

Unai Emery overtog tøjlerne fra legendariske Arsene Wenger i Arsenal. Det startede langt fra overbevisende med to nederlag i de to første opgør. Modstanderne i de to opgør var dog Chelsea og Manchester City. To hold der i skrivende stund stadig ligger over Arsenal i tabellen.
Men efter de to nederlag vendte tingene fra Emery og co.! 11 sejre i træk, hvor 7 af dem var i den hjemlige turnering. De resterende kampe tæller Europa League og Carabao Cup. Efter de 11 sejre i træk har Arsenal stadig formået ikke at tabe en fodboldkamp, hvilket bringer dem op på hele 19 kampe uden at gå fra banen som taber.
Det er imponerende.
Manchester United - Arsenal
Men hvis man ser nærmere på de modstandere Arsenal har mødt, kommer der små skår i det ellers så flotte billede. Ifølge tabellen er det sværeste mandskab, Arsenal har mødt, Bournemouth, der ligger på en 6. plads. Ellers tæller det sejre over hold som Fulham, West Ham, Cardiff og Newcastle. Derudover tæller stimen også sejre over europæiske modstandere som Qarabag og Vorskla.
I de 19 kampe uden nederlag kan man argumentere for, at Arsenal kun har spillet to kampe, som de ikke på forhånd har været favoritter til at vinde. Det er 1-1-kampen mod Liverpool og 4-2-sejren over Tottenham i sidste weekend. Specielt den seneste sejr over de evige rivaler tegner måske et billede af, at Arsenals sejr-stime ikke blot er et glansbillede, men produktet af godt træner-arbejde og en harmonisk spillertrup.
Runde 15 af Premier League kan resultere i, at Arsenal runder de 20 kampe uden nederlag. Det kræver minimum et enkelt point, når de besøger Manchester United og Old Trafford. Den kamp kan du se på Player Eurosport fra 20.55.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce