Det første verdensmesterskab nogensinde i Mellemøsten er over os med Qatar som værtsnation. VM i Qatar finder sted om vinteren på grund af den intense varme i sommermånederne.
Mange hold, inklusiv Danmark, bliver nødt til at akklimatisere sig til forholdene på blot en uge.
Temperaturen ved VM i Qatar forventes at ligge mellem 21 og 26 grader, men det er i øjeblikket stadig over 30 grader i Qatar. Sammenlignet med sommeren ville forholdene dog være utroligt svære at spille fodbold i med temperaturer, der nærmer sig 50 grader på nogle dage.
FIFA VM
Historien om en bristet VM-drøm: Åge Hareide første gæst i nyt sportsprogram på discovery+
30/11/2022 OG 07:44
Det bliver fugtigt under VM med en luftfugtighed på 71 %, hvorfor der vil være aircondition på alle otte stadions for at modvirke dette problem.
"Vi afkøler ikke bare luften, vi renser den," sagde professor i maskinteknik ved Qatar University Dr. Saud Abdulaziz Abdul Ghani til FIFA.com.
"Vi renser luften for tilskuere. For eksempel vil folk, der har allergier, ikke have problemer inde på vores stadioner, da vi har den reneste og reneste luft, der findes.
"Forafkølet luft kommer ind gennem griller indbygget i standene og store dyser langs banen.
"Ved brug af luftcirkulationsteknikken trækkes afkølet luft tilbage, genkøles, filtreres og skubbes ud, hvor det er nødvendigt."
FIFA VM
Stort studie med DBU-direktør: Vi støtter ikke Infantino og vi undersøger juridiske muligheder
25/11/2022 OG 08:04
FIFA VM
Mac Allister sætter ord på at have Messi som holdkammerat: Han er fantastisk på og udenfor banen
21/11/2022 OG 16:23