Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Brugerne har talt: Argentina løfter VM-trofæet i Qatar i Messis sidste slutrunde

Lauge Germundsson

Opdateret 20/11/2022 og 16:43 GMT+1

Størstedelen af vores brugere har tippet Argentina til at blive verdensmestre og England kvartfinalister ved vinterens VM i Qatar. Se de foreløbige resultater nedenfor, og afgiv dit bud på, hvordan slutrundens turneringstræ kommer til at se ud i vores VM-spil!

Brugerne har talt: Argentina løfter VM-trofæet i Qatar i Messis sidste slutrunde

Foto: Eurosport

VM er kun et par dage væk, men mange af jer har allerede lavet jeres forudsigelser fra gruppespillet hele vejen frem til turneringsvinderen ved hjælp af vores VM-forudsigelsesspil.
Lad os sparke spillet i gang med den allerstørste: Knap en tredjedel af jer har forudsagt, at det er Argentina, der stiller sig øverst på sejrsskamlen i Qatar. På en forholdsvist tæt andenplads rykker Brasilien ind med med 28 % af stemmerne, Frankrig på tredjepladsen med 16 %, og England på fjerdepladsen med sølle 6 %.
Det ville selvfølgelig være den perfekte afslutning for for den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder Lionel Messis VM-karriere i det, der bliver hans sidste VM-optræden.
Hele 82,8 % af jer tror, at Argentina når semifinalen eller bedre. Sydamerikanerne Brasilien ligger tæt på andenpladsen med 77,87 % brugere, der tror, at de kan opnå den samme bedrift.
Men hvad med de regerende verdensmestre Frankrig?
Les Bleus vil være uden N'Golo Kante og Paul Pogba i Qatar – og det er måske en af grundene til, at 41,88 % af jer tror, at de ikke kommer til semifinalen.
Frankrig mod Brasilien fører dog snævert som værende det mest populære slutopgør. Derudover er de mest populære valg indtil videre Argentina mod Frankrig, Argentina mod England, Argentina mod Portugal og Brasilien mod England.
Selvom de fleste af jer tror, at Gareth Southgates hold vil toppe gruppe B, tror 56,14%, at England - som nåede semifinalen i 2018, før de tabte til Kroatien - vil få sit VM-exit i kvartfinalen.
Der er masser af pessimisme omkring VM-vinderne i Spanien i 2010, hvor 78,51 % af jer tror, at de ikke engang vil komme længere end kvartfinalen efter at være blevet nummer to i gruppe E efter Tyskland.
Men der er stadig tid til at ændre kursen i vores forudsigelsesspil...
Gå over til VM-spillet HER for at afgive dit bud.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce