Landskampspausen er ovre og 3F Superligaen er tilbage i denne weekend.

På søndag lægger Sydbank Park i Haderslev græs til et spændende opgør mellem SønderjyskE og Brøndby IF. To hold, som er kommet ganske fint fra start i 3F Superligaen.

3F Superliga
Den evige VAR-diskussion: Skulle tacklingen på Ahlmann have været tjekket igennem?
26/10/2020 PÅ 22:18

Særligt Brøndby har lagt fornemt fra land, og har vundet fire ud af fire mulige indtil videre. Senest blev det til en smal 2-1-sejr i Randers.

Holdet fra Vestegnen har i transfervinduet forstærket sig med den tidligere FCK-angriber Andrija Pavlovic samt den paraguayanske venstre back Blas Riveros, som begge er i spil til debuter i søndagens opgør.

Pavlovic fik sin uofficelle debut tidligere på ugen, da Brøndbys reserver spillede 2-2 mod FC Københavns ditto. Angriberen blev skiftet ind efter en god times spil og kvitterede med en scoring.

Du kan blive meget klogere på Brøndbys ageren i transfervinduet i optakten til kampen. Her bringer vi et indslag med fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, om Brøndbys handler og sagen om Riza Durmisi.

Du kan høre CV om netop Riza Durmis i videoen nedenfor og finde flere bidder fra indslaget på eurosport.dk.

CV om Durmisi: Vi har ikke været tæt på en aftale

Udover de to potentielle debutanter er der god sandsynlighed for, at Rezan Corlu kan se frem til sin første kamp i den gule trøje siden lejeopholdet i Lyngby. Offensivspilleren sad ude i sæsonens første kampe med karantæne, men senest i Randers var Corlu i truppen – dog uden at blive bragt i spil.

Nigerianer med fornemt CV må vente - østriger kan få debut

Også for hjemmeholdet er der flere interessante handler at gribe fat i.

Først og fremmest er klubben for nyligt blevet overtaget af den amerikanske familie Platek. Men derudover sikrede klubben sig på transfervinduets næstsidste dag en nigerianer med et CV, der overskygger de fleste i 3F Superligaen.

Ogenyi Onazi har spillet 51 A-landskampe for Nigeria og har derudover repræsenteret Lazio i Seria A og Trabzonspor og Denizlispor i den bedste tyrkiske række. Onazi deltog i både 2014 og 2018 ved VM og har vundet det afrikanske mesterskab med Nigeria.

SønderjyskEs nye profil er købt ind til den centrale midtbane, men vi får ikke Onazi at se på banen i denne omgang. Nigerianeren er blevet fundet for let til kamptruppen. Til gengæld er der fundet plads til et andet nyindkøb - østrigske Philipp Schmiedl.

Glen Riddersholms mandskab har fået en fin begyndelse på sæsonen, så Onazi og Schmiedl kommer ikke sovende i Glen Riddersholms start 11’er. Sønderjyderne åbnede sæsonen med en flot, overbevisende og for mange overraskende sejr i Herning.

Den flotte første kamp blev dog fulgt op af et nederlag til Vejle og et Europa League-exit i Plzen. Siden har pilen igen peget opad for SønderjyskE, med en sejr over AaB og en uafgjort 2-2-kamp mod Lyngby.

Du kan se højdepunkter fra SønderjyskEs seneste kamp nedenfor.

Highlights: Gertsens sene udligning reddede Lyngby mod Sønderjyske

En sejr vil for alvor tilladde SønderjyskE at spille med, hvor det er sjovt, mens et nederlag modsat vil gøre SønderjyskE til en del af et meget bredt midterfelt i tabellen.

Udover selve kampen har vi i nedtakten også fokus på Ståle Solbakkens fyring i FC København.

Se med fra kl. 15 på søndag på Canal 9 eller Dplay.

3F Superliga
Highlights: Stor sensation! Vejle stryger helt til tops efter vildt comeback mod AaB
26/10/2020 PÅ 21:00
3F Superliga
Gravesen stikker til Povlsen efter valg af Kaba: Bare læg dig ned heromme!
26/10/2020 PÅ 11:06