Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Kahlenberg eksklusivt til Eurosport: Det er mærkeligt, men jeg kunne ikke gøre noget anderledes

Emil Iversen

Opdateret 08/03/2020 og 15:56 GMT+1

Den tidligere Brøndby-spiller har det mærkeligt med at være blevet hovedperson for Corona-virussen i Danmark, men han understreger, at han ikke kunne have gjort noget anderledes.

kalle

Foto: Eurosport

Thomas Kahlenberg er i gang med sin hjemmekarantæne, efter det torsdag kom frem, at han var testet positiv for Corona-virus. Han fortæller, at hele situationen er meget mærkelig for ham. Det skete i et eksklusivt interview på Dplay og Canal 9 før kampen mellem FC København og Horsens.
picture

Kahlenberg eksklusivt til Eurosport: Det er mærkeligt, men jeg kunne ikke gøre noget anderledes

Jeg har det selvfølgelig mærkeligt med at skulle være hovedperson i hele det show her. Det er jo en surrealistisk oplevelse. Jeg er selvfølgelig ked af det på vegne af alle de mennesker, der er påvirket af det i deres liv og hverdag rent praktisk med karantæne, og alt det påfører.
Omvendt har jeg, siden jeg fik symptomer og blev syg, været hjemmeisoleret og gjort alle de ting, som jeg er blevet bedt om. Så jeg føler ikke, at jeg kunne have gjort noget anderledes.
Torsdagens nyhed fik straks Brøndby på overarbejde, fordi Kahlenberg var til stede på Brøndby Stadion til søndagens Superliga-kamp mellem Brøndby og Lyngby, hvor han altså har kunnet smitte folk.
Arbejdet med at identificere muligt smittede personer har indtil videre sendt omkring 100 personer i hjemmekarantæne.
Blandt dem er i alt fire Superliga-spillere fra Brøndby og Lyngby samt assistenttræneren i Brøndby, Martin Retov.
Thomas Kahlenberg fortæller, at han begyndte at få symptomer mandag aften, mens konstateringen af Corona-virus kom onsdag.
Sidenhen er symptomerne så småt aftaget hos Kahlenberg, der fortæller, at han har slået lejr i kælderafdelingen af familiens hus.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce