Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Verdensklasse tennis fra Vancouver: Se Laver Cup på discovery+

Emil Iversen

Udgivet 20/09/2023 og 15:10 GMT+2

Team Europe dyster vanen tro mod Team World i Laver Cup. I år spilles turneringen i Vancouver i Canada, og alle kampe kan ses uden afbrydelser på discovery+.

”Det har været en fantastisk rejse” – Federer har taget afsked med professionel tennis

Sidste år sagde Roger Federer et tårevædet farvel til tennissporten ved Laver Cup i London, med verdensstjerner som Rafael Nadal, Novak Djokovic og Andy Murray ved sin side.
I år er de største verdensstjerner udeblevet fra Björn Borgs Europa-mandskab, men det er alligevel et slagkraftigt hold, som stiller op fredag i Vancoucer.
Team Europe består i år af Andrey Rublev, Casper Ruud, Hubert Hurkacz, Alejandro Fokina, Arthur Fils og Gael Monfils.
Danske Holger Rune og den græske stjerne Stefanos Tsitsipas skulle have været en del af Laver Cup, men begge har meldt afbud.
John McEnroe er kaptajn for Team World, og han kan blandt andet nyde godt af en ny, fremadstormende generation af amerikanske tennisspillere.
US Open-senstationen Ben Shelton stiller op sammen med landsmændene Taylor Fritz, Frances Tiafoe og Tommy Paul. De får selskab af canadiske Felix Auger-Aliassime og argentinske Fernando Cerundolo.
Første kamp ved Laver Cup sættes i gang fredag klokken 22, og der spilles hele natten. Lørdag og søndag spilles der også fra klokken 22 dansk tid.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce