Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Djokovic skriver historie: Har vundet alle Grand Slam- og Masters-turneringer

Morten Bertelsen

Opdateret 21/08/2018 og 12:07 GMT+2

Med sejren i Cincinnati har Novak Djokovic nu vundet alle Grand Slam- og Masters-turneringer som den første tennisspiller nogensinde.

Novak Djokovic

Foto: Eurosport

Der findes fire Grand Slam-turneringer og ni ATP Masters 1000-turneringer i tennisverdenen. Før denne weekend havde ingen tennisspiller vundet alle disse turneringer. Det er der lavet om på nu.
Med sejren i Cincinnati Masters har Novak Djokovic som den første tennisspiller nogensinde vundet samtlige turneringer. Det gjorde han med en finalesejr over Roger Federer på 6-4, 6-4.
Hermed er der ét punkt, hvor Djokovic har en fordel i forhold til konkurrenterne Roger Federer og Rafael Nadal, der begge mangler at vinde to Masters-titler. Federer har stadig til gode at vinde i Monte Carlo og Rom, mens Nadal mangler trofæerne i Paris og Miami.
Til gengæld har både Roger Federer og Rafael Nadal med henholdsvis 20 og 17 trofæer flere Grand Slam-titler end Novak Djokovic, som har 13 sejre. Om Novak Djokovic kan mindske afstanden, kan du se, når vi fra den 27. august viser US Open på Eurosports kanaler og Eurosport Player.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce