Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Ryan Giggs: Vi er ikke distraheret af den danske konflikt

Eurosport
AfEurosport

Udgivet 06/09/2018 og 13:20 GMT+2

At Danmark muligvis stiller op med endnu et vikarlandshold til søndagens kamp mod Wales, er ikke noget, der distraherer den walisiske trup, siger landstræner, Ryan Giggs.

Ryan Giggs

Foto: Eurosport

Som en konsekvens af konflikten mellem DBU og Spillerforeningen, er der stadig en stor risiko for, at Danmark på søndag bliver nødt til at stille med et lignende hold, som det vi så onsdag aften i venskabskampen mod Slovakiet.
Konflikten er selvfølgelig også blevet bemærket i den walisiske lejr, men Wales’ landstræner, Manchester United-legenden Ryan Giggs, mener ikke, at det kommer til at påvirke hverken ham eller truppen, der inden søndagens kamp først skal møde Irland torsdag aften i den første gruppekamp i Nations League.
"Vi ved endnu ikke, hvilket hold vi kommer til at møde. En del af mig tror stadig, at de kommer til at løse konflikten, men for hver dag, der går, ser det mere og mere usandsynlig ud. Men vi har en kamp i morgen (red. torsdag), som jeg har al min koncentration på," siger Giggs til BBC.
Selv for Ryan Giggs, der må siges at have oplevet lidt af hvert i sine mange år i fodboldverdenen, er den danske konflikt ganske usædvanlig.
"Jeg kender ikke helt til detaljerne, men det er er en meget usædvanlig situation. De (red. Danmark) er et top 10-hold, og gjorde det godt til VM. Jeg holder øje med situationen, men koncentrationen er på opgøret mod Irland," siger Giggs.
Du kan følge opgøret mellem Danmark og Wales på søndag fra klokken 16.00 på Eurosport Player og Kanal 5.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Relaterede kampe
Annonce
Annonce