Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

DBU annoncerer to venskabskampe i marts mod Holland og Serbien

Christoffer Mourier

Opdateret 14/01/2022 og 10:12 GMT+1

A-Landsholdet tester formen af i marts, hvor der venter to spændende kampe mod to af de andre gruppevindere fra VM-kvalifikationen. Du kan se begge kampe på Kanal 5 og discovery+.

DBU annoncerer to venskabskampe i marts mod Holland og Serbien

Foto: Eurosport

Det danske herrelandshold imponerede stort ved sidste års VM-kvalifikation, hvor det blev til hele 27 point i 10 kampe, og holdet stemplede derved billetten til det forestående VM i Qatar senere på året.
Inden da kan vi dog se frem til forhåbentligt mere landsholdsmagi, da DBU netop har meldt ud, at Danmark spiller to venskabskampe i marts mod hhv. Holland og Serbien. Den første af de to kampe er ude mod Holland d. 26. marts, og derefter er det hjemme mod Serbien d. 29. marts i Parken.
Landstræner, Kasper Hjulmand, fortæller til dbu.dk:
”Vi har gået efter at få kampe på allerhøjeste niveau, og det er to rigtig stærke modstandere. Vi skal bruge hvert et minut inde på banen til at spille på et så højt niveau som muligt og vinde kampene. Vi vil bygge på de steder, hvor vi mener, at vi kan forbedre os. Det gør man ved at spille imod det bedste nationer og levere på et højt niveau.”
Kampene kan ses direkte på Kanal 5 og på discovery+.
picture

Et fantastisk landsholdsår: Da suveræne Danmark bankede Østrig på udebane

Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce