Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Nicolai Jørgensen om landsholdscomeback: Jeg glæder mig til at være sammen med drengene

Kristian Pedersen

Opdateret 14/11/2018 og 13:24 GMT+1

Nicolai Jørgensen har ikke været med på landsholdet, siden han brændte et straffesparket i den skæbnesvangre kamp mod Kroatien.

Jørgensen

Foto: Eurosport

Straffesparket i VM-ottendedelsfinalen mod Kroatien er dog ikke grunden til, at landsholdsangriberen ikke har været udtaget. Skader har nemlig holdt den 27-årige angriber ude af sit klubhold Feyenoord og dermed også ude af landsholdstruppen.

Målfarligheden er tilbage og skaderne væk

Senest i søndagens kamp mod Heracles scorede den danske angriber - næsten. Nicolai Jørgensen steg op i modstanderens felt og headede bolden på mål. På stregen blev bolden sparket op på overliggeren, som derefter ramte målmanden i ryggen og gik i mål. Målet var i første omgang danskerens, men blev takseret som et selvmål efterfølgende. Derudover har Nicolai Jørgensen scoret fire mål i otte kampe for Feyenoord i denne sæson.

WAL_DEN

Den genfundne målfarlighed har derfor også fået Nicolai Jørgensen tilbage i rødt og hvidt. Det glæder også Nicolai Jørgensen at være tilbage efter fem måneders fravær:
Det er altid rart at tage af sted med landsholdet med en sejr i bagagen. Det bliver dejligt at komme tilbage efter at have været ude så længe. Jeg glæder mig til at være sammen med drengene efter fem måneders fravær. Hvis vi vinder kampen mod Wales, er vi på førstepladsen i gruppen, og det er meget vigtigt for os med henblik på at kvalificere os til EM, siger Jørgensen til De Telegraaf.

Nations League er landsholdets vej til EM

Hvis Danmark vinder kampen mod Wales på fredag, er muligheden for en direkte kvalifikation gennem Nations League stadig mulig, og det er Nicolai Jørgensen og landsholdet også klar over.
Hvis vi vinder kampen mod Wales, er vi på førstepladsen i gruppen, og det er meget vigtigt for os med henblik på at kvalificere os til EM, fortæller Nicolai Jørgensen til hollandske De Telegraaf.
Se med, når Danmark og Nicolai Jørgensen møder Wales i kampen om førstepladsen i gruppen. Landskampen kan ses på Eurosport Player og Kanal 5 fredag fra klokken 19.00.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Relaterede kampe
Annonce
Annonce