Populære sportsgrene
Vis alle

Tirsdagens Champions League-kampe: Hattrick af Messi, Eriksen-kasse og Liverpool-sejr over PSG

Morten Bertelsen

Opdateret 18/09/2018 og 23:10 GMT+2

Tirsdag blev sæsonens Champions League-gruppespil sparket i gang, og allerede på turneringens første dag, kom der både spektakulære resultater og mål.

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring during the UEFA Champions' League group B football match FC Barcelona against PSV Eindhoven at the Camp Nou stadium

Gruppe A
Borussia Dortmund var uden Thomas Delaney, da tyskerne ude vandt 0-1 over Club Brügge. Det lignede ellers længe et 0-0-opgør, men et sent mål af Christian Pulisic efter en tilfældig situation sikrede udebaneholdet tre vigtige point.
I gruppens andet opgør fik Atletico Madrid en chokstart mod AS Monaco, da de allerede efter 18 minutter kom bagud på et mål af Samuel Grandsir. Diego Costa og José Gimenez var dog på pletten for udeholdet allerede i samme halvleg, og efter en målløs anden halvleg lykkedes det madrilenerne at vinde 1-2.
Gruppe B
Christian Eriksen var med fra start i Tottenhams udebanekamp mod Inter. Danskeren kom på måltavlen i starten af anden halvleg, men trods føringsmålet var det alligevel Inter, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret med to mål i de døende minutter.
I gruppens andet opgør var Lionel Messi i hopla, da FC Barcelona mødte PSV Eindhoven på Camp Nou. Messi scorede et hattrick og Ousmane Dembele en enkelt pind i et opgør, hjemmeholdet vandt 4-0.
picture

Christian Eriksen

Gruppe C
Der var dømt topopgør i gruppe C, da Liverpool tog imod Paris SG. Efter en 2-0-føring på mål af Daniel Sturridge og James Milner lignede det en sikker hjemmesejr til Liverpool. Men Thomas Meunier og Kylian Mbappé ville det anderledes, og med få minutter af opgøret tilbage var stillingen igen uafgjort. I overtiden lykkedes det så alligevel Roberto Firmino at sikre hjemmeholdet sejren med et flot skud fra kanten af feltet.
I gruppens andet opgør tog Røde Stjerne imod Napoli. Trods Napoli-dominans lykkedes det ikke italienerne at få hul på bylden, og opgøret endte således 0-0.
picture

Roberto Firmino og Daniel Sturridge

Gruppe D
Galatasaray fik sig et perfekt udgangspunkt, da de vandt 2-0 over Lokomotiv Moskva. Garry Rodrigues bragte hjemmeholdet foran efter blot ni minutter, inden Eren Derdiyok gjorde det til 2-0 i det 67. minut. Et rødt kort til Galatasarays Badou Ndiyae ændrede ikke kampens forløb, og det var da også Selcuk Inan, som på et straffespark til sidst i kampen formåede at øge til slutresultatet 3-0.
I opgøret mellem Schalke 04 og FC Porto fik udeholdet allerede efter 13 minutter muligheden for at bringe sig foran. Ralf Fahrmann formåede dog på flot vis at redde Alex Telles’ forsøg fra ellevemeterpletten. I stedet var det så Breel Embolo, som i anden halvleg sparkede tyskerne foran 1-0. Sent i anden halvleg fik Porto dog endnu et straffespark. Denne gang omsatte Otavio med stor sikkerhed straffesparket til mål. Hermed endte opgøret 1-1.