Populære sportsgrene
Vis alle

Onsdagens Champions League-kampe: Sensation i City, rødt kort til Ronaldo og sikker Real-sejr

Christian Corell

Opdateret 19/09/2018 og 23:18 GMT+2

Champions League-gruppespillet er i fuld gang, og vi giver dig her et overblik over onsdagens kampe.

Cristiano Ronaldo, expulsado en Mestalla

Gruppe E
Overlegne Ajax sendte AEK hjem til Grækenland med et nederlag i 3-0 i bagagen. Lasse Schöne og resten af Ajax-mandskabet styrede det meste af kampen, og kort før pausen bragte Nicolás Tagliafico hjemmebaneholdet foran 1-0. Scoringen ændrede ikke vitterligt på kampen, hvor Ajax fortsatte med at presse på. Efter 75 minutter udbyggede Donny van de Beek føringen, mens Nicolás Tagliafico blev dobbelte målscorer til slut i kampen. Kasper Dolberg fik de sidste 10 minutter af kampen, der samtidig blev hans debutkamp i indeværende sæson efter at have døjet med en skade.
Gruppens anden kamp stod mellem Benfica og Bayern München. Bayern München fik, hvad de kom efter på en ellers svær udebane. Efter kun 10 minutter sendte Lewandowski Bayern München på vinderkurs, og den vinderkurs cementerede 21-årige Sanches, da han i anden halvleg udbyggede føringen til 0-2, hvilket også blev kampens resultat.
Gruppe F
Hoffenheim og Shakhtar delte i et underholdende opgør, som endte 4-4. Tyske Hoffenheim fik ellers en drømmestart på Champions League, da Florian Grillitsch sendte gæsterne foran, hvilket samtidig var Hoffenheims første Champions League-mål nogensinde. Blot små tyve minutter senere bragte venstrebacken, Ismaily, Shakhtar på rette kurs med en køligt lop ind over målmanden, inden den tidligere Arsenal-spiller, Håvard Nordtveit headede Hoffenheim på 1-2. Med ti minutter igen lykkedes det dog brasilianske Maycon at gøre det til 2-2, hvilket blev kampens resultat.
Før Manchester City – Lyon blev fløjtet i gang var der ikke mange, der troede på, at Manchester City vil gå fra kampen med nul point. Men det var netop lige præcist, hvad der skete. Lyon leverede en stor overraskelse og besejrede de engelske mestre med 1-2.
picture

Nabil Fekir a inscrit le deuxième but de Lyon face à Manchester City

Særligt Nabil Fekir var i hopla, da han både med et mål og en assist var med til at gøre aftenens helt store overraskelse til en realitet. Trods Bernardo Silvas mål til 1-2 lykkedes det aldrig Manchester City at få udlignet.
Gruppe G
Hvordan ville Real Madrid præstere uden en Ronaldo på Champions League-holdkortet? Aftenens sejr over gav et klart svar. Madrid-klubben dominerede og vandt fuldt fortjent over et svagt Roma-hold. Kort før pausen gjorde Isco det til 1-0 direkte på frispark. Det betød, at Roma skulle længere frem på banen, og det udnyttede Bale den anden vej: 2-0. Til sidst i kampen satte Mariano Diaz det sidste punktum med en flot scoring til 3-0.
De to hold, der formodentligt skal kæmpe om andenplads - sammen med Roma - Plzen og CSKA Moskva, delte i en underholdende 4-4-kamp. Plzen lignede ellers længe det hold, der ville trække sig sejrsrigt ud af opgøret, men et flot comeback af CSKA Moskva – godt hjulpet på vej af et klumset straffespark begået af Plzen dybt inde i dommerens overtid - var med til at sikre, at CSKA Moska kom fra kampen med et enkelt point.
Gruppe H
Manchester United skulle en tur til Schweiz for at møde gruppens dårligste hold, Young Boys. Og Manchester United gjorde præcist, som der blev forventet: De tog en sikker sejr med hjem til England. Pogba åbnede ballet med en flot scoring, hvor han trak bolden over til venstre ben og smed den herefter op i venstre målhjørne. Kort før pausen udbyggede Pogba føringen til 0-2 efter et tvivlsomt straffespark, mens Martial lukkede og slukkede med en scoring til 3-0.
picture

Cristano Ronaldo of Juventus reacts after his red card during the Group H match of the UEFA Champions League between Valencia and Juventus at Estadio Mestalla on September 19, 2018 in Valencia, Spain.

Selvom Juventus tog en flot sejr med hjem fra Spanien over Valencia, er det Ronaldo, der render med overskrifterne. Efter 29 minutters spilletid fik den tidligere Real Madrid-stjerne nemlig rødt kort for usportslig opførsel. De mange protester fra Juventus-spillerne fik ikke tyske Felix Brych til at ændre sin dom. Trods Ronaldos røde kort lykkedes det alligevel Juventus med en mand i undertal at vinde 0-2 på Mestalla på to straffesparksmål af Pjanic.