Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Jürgen Klopp om det svære kampprogram: Man prøver altid at have det bedste hold

Kristian Pedersen

Opdateret 14/09/2018 og 15:43 GMT+2

Liverpool og Jürgen Klopp ser i øjeblikket frem mod et skræmmende kampprogram: Først mod Tottenham, så mod PSG, derefter en ”hviledag” mod Southampton, så to kampe mod Chelsea, efterfulgt af Napoli og til slut sidste års Premier League-vinder, Manchester City.

KLOPPP

Foto: Eurosport

Jürgen Klopp skal altså lægge hovedet i blød for at holde alle spillerne skadesfri og stadig skabe resultater på det højeste niveau. Liverpool-træneren blev til fredagens pressemøde spurgt, om han ville rotere i truppen mellem alle disse opgør.
”Selvfølgelig, det er vi nødt til. Vi må se præcis, hvordan vi kan gøre det.”
Klopp vil dog ikke mene, at han planlægger forud i forhold til, hvem der skal spille hvilke kampe. Han er dog meget opmærksom på det hårde program.
  • Husk at du kan se Tottenham – Liverpool på Eurosport Player, lørdag fra klokken 13.30.
”Det er klart, med det antal kampe og forskellige ting der er – Vi får så meget information, som I (pressen) ikke har – Man ser hvordan spillerne reagerer i forskellige situationer. Det bliver vi nødt til, vi skal rotere – Men jeg ved ikke om vi kalder det rotation”
”Det er en stor misforståelse, at vi vil planlægge kampen i morgen og samtidig tænke på kampen efter og kampen efter den.”
Der er altså ikke lagt nogen masterplan for, hvordan Liverpool skal præstere bedst muligt i både Premier League, Champions League og i Liga Cuppen.
”Det er for kompliceret. Man er nødt til at gå ind til næste kamp og se, hvem man kan vælge. Sådan er det - man prøver altid at have det bedste hold.”
Liverpool starter deres svære kampprogram lørdag eftermiddag mod Tottenham. Kampen vises på Eurosport Player klokken 13.30.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce