Eurosport

Jürgen Klopp om det svære kampprogram: Man prøver altid at have det bedste hold

Jürgen Klopp om det svære kampprogram: Man prøver altid at have det bedste hold

14/09/2018 kl. 15:25Opdateret 14/09/2018 kl. 15:43

Liverpool og Jürgen Klopp ser i øjeblikket frem mod et skræmmende kampprogram: Først mod Tottenham, så mod PSG, derefter en ”hviledag” mod Southampton, så to kampe mod Chelsea, efterfulgt af Napoli og til slut sidste års Premier League-vinder, Manchester City.

Eurosport Player: Streaming af topsport

Se Eurosport Player

Jürgen Klopp skal altså lægge hovedet i blød for at holde alle spillerne skadesfri og stadig skabe resultater på det højeste niveau. Liverpool-træneren blev til fredagens pressemøde spurgt, om han ville rotere i truppen mellem alle disse opgør.

”Selvfølgelig, det er vi nødt til. Vi må se præcis, hvordan vi kan gøre det.”

Klopp vil dog ikke mene, at han planlægger forud i forhold til, hvem der skal spille hvilke kampe. Han er dog meget opmærksom på det hårde program.

  • Husk at du kan se Tottenham – Liverpool på Eurosport Player , lørdag fra klokken 13.30.

”Det er klart, med det antal kampe og forskellige ting der er – Vi får så meget information, som I (pressen) ikke har – Man ser hvordan spillerne reagerer i forskellige situationer. Det bliver vi nødt til, vi skal rotere – Men jeg ved ikke om vi kalder det rotation”

”Det er en stor misforståelse, at vi vil planlægge kampen i morgen og samtidig tænke på kampen efter og kampen efter den.”

Der er altså ikke lagt nogen masterplan for, hvordan Liverpool skal præstere bedst muligt i både Premier League, Champions League og i Liga Cuppen.

”Det er for kompliceret. Man er nødt til at gå ind til næste kamp og se, hvem man kan vælge. Sådan er det - man prøver altid at have det bedste hold.”