Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

“Vi skal bare glæde os” – Lars Jacobsen ser frem mod stort brag i weekend fyldt med FA Cup

Tobias Lawaetz Hansen

Opdateret 03/01/2024 og 15:36 GMT+1

I weekenden venter 3. runde af FA Cup’en. Allerede torsdag begynder løjerne med et opgør mellem Crystal Palace og Everton, mens rundens helt store opgør bliver spillet på søndag mellem Arsenal og Liverpool. I artiklen her stiller Lars Jacobsen skarpt på lige netop det opgør, mens han også bare glæder sig til en masse pokalfodbold. Du kan se alle kampe på discovery+.

Thomas Frank forklarer, hvordan Brentford slog City på Etihad: Det defensive var nøglen

Det begynder for alvor at blive spændende nu, når de største hold træder ind i den sagnomspundne FA Cup. Tredje runde begynder allerede torsdag den 4. januar, og der er meget at glæde sig til ifølge Lars Jacobsen.
- Det er den største cupturnering i verden og den mest prestigefyldte at vinde, vil jeg umiddelbart sige.
- Det er jo stadig tidligt i turneringen, og med forskellige kampprogrammer for holdene kan det være et åndehul for nogle og meget presset for andre.
- Man kan ikke altid tillade sig at spare for mange spillere, og det giver jo bare nogle fede opgør at se frem til.
Runde tre byder på mange spændende kampe, men der er særligt et opgør, som kommer til at trække de store overskrifter. På søndag skal titelbejlerne fra Arsenal og Liverpool op mod hinanden til rundens helt store brag.
- Vi får en kongekamp. Begge hold ligger i toppen af Premier League, og det er to hold med historik i turneringen.
- Det er nok ikke lodtrækningen, man havde håbet på, for nogle af holdene, og når det er på så tidligt et stadie i turneringen, er jeg spændt på at se, hvad trænerne gør.
Jürgen Klopps Liverpool går ind til kampen, mens man holder en lille pause fra Premier League på førstepladsen efter mandagens sejr over Newcastle.
På søndag bliver det dog uden Mohamed Salah og Wataru Endo, der er afsted med deres respektive landshold, og som begge har været en vigtig brik for The Reds på det seneste.
- Det er lidt ærgerligt for os, der skal nyde kampen – og ikke mindst et kæmpe tab for Klopp, at han ikke har de to til rådighed på søndag.
- Det er nu, at Liverpool skal holde skruen i vandet for at holde sig på toppen af ligaen, og med en kamp allerede onsdagen efter i EFL Cup’en glæder jeg mig til at se, hvem Klopp stiller op med.
- For Klopps vedkommende har han jo måttet sande, at FA Cup’en bare betyder meget i England, og det kan vi også få at se mod Arsenal.
For Mikel Arteta og hans Arsenal-mandskabs vedkommende har de seneste par kampe ikke budt på samme succes som modstanderne fra Merseyside. Med nederlag til West Ham og Fulham tror Lars Jacobsen ikke på, at den spanske cheftræner kommer til at spare på sine spillere.
- Først og fremmest skal vi huske på, at Arsenal har næsten to ugers kamppause efter på søndag, så jeg tror ikke, at man kommer til at spare på nogen – han kommer til at stille stærkt.
- Jeg har spillet sammen med Arteta, og han er ikke typen, der bare smider sådan nogle kampe her. Han har en enorm ærgerrighed, og han vil vinde hver gang.
- Og lige meget hvad vil det bare være en stor skalp, hvis man kan slå Liverpool.
- Der er en stor kamp i vente, og vi skal bare glæde os.
Der er altså masser at se frem til, når rundens største kamp løber af stablen på søndag.
Du kan se optakt fra kl. 16 på 6’eren og discovery+, hvor du også kan se med, når kampen sparkes i gang kl. 17:30 på Emirates Stadium.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce