Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Delaney ikke i tvivl: Kampen har sin berettigelse

Regitze Christensen

Opdateret 10/11/2020 og 14:59 GMT+1

Hele holdet omkring landsholdet mener stadig, at venskabskampen har sin berettigelse, og den er en god mulighed for de ny-indkaldte spillere, til at vise deres værd.

Del

Foto: Eurosport

Corona-virus har for alvor lagt landsholdslejren ned.
I første omgang handlede det ”kun” om de syv spillere, som har deres daglige gang i England, og altså ikke måtte rejse til Danmark på grund af nye skrappe Corona-restriktioner.
Nu har det hele dog taget en lidt mere voldsom drejning, efter den danske Hoffenheim-spiller, Robert Skov, har fået konstateret Corona-virus. Det betyder, at der er yderligere ti spillere at tilføje til listen over ”ukampdygtige” til kampen mod Sverige.
Det er dog ikke kun spillerne, der er ramt. Også trænerstaben er påvirket, for både landstræner Kasper Hjulmand og assistent Morten Wieghorst er sendt i isolation, og er dermed også uden for truppen mod Sverige. Ebbe Sand og Lars Høgh træder til, og kommer til at stå i front for landsholdet onsdag aften.
Det har ikke været et tema at aflyse venskabskampen, og for alle omkring holdet, mener man stadig, at der er fuld berettigelse til at spille kampen, også selvom det ikke bliver med den – på papiret – stærkeste opstilling.
- Som Ebbe sagde, så har den i den grad en sportslig berettigelse. Der er rigtig mange i denne trup – og der kommer endnu flere til – som vil give deres højre arm for at få debut i morgen. Så det håber jeg også, at vi kommer til at se, lød det fra Thomas Delaney ved pressemødet.
picture

Delaney om mulige debutanter: Rigtig mange vil give deres højre arm for at få debut i morgen

Også Ebbe Sand giver udtryk for, at han har fuld tillid til de ny-indkaldte spillere, og at kampen ikke bliver negligeret. De går stadig efter at vinde.
- Alle spillere drømmer om at spille på landsholdet, og vi kan stadig stille et slagkraftigt hold. Det er rigtigt, at der er enormt stor udskiftning på holdet, men når man kigger på de spillere, der er tilbage, og de spillere vi efterudtager, så kommer vi stadig til at spille med et rigtig stærkt hold. Ikke på papiret det stærkeste, men jeg er sikker på, at de spillere, der kommer til at spille, de vil gøre alt for at gribe chancen, lyder det fra landstræner-afløseren, Ebbe Sand.
picture

Sejr over Sverige fortsat vigtig – ”Den betyder meget i forhold til koefficient-placering”

Der er altså stadig fuldt fokus på kampen mod Sverige, og landsholdet har tænkt sig at gribe den lige så professionelt an, som alle andre kampe – med eller uden corona-virus.
Herunder kan du se en liste over de ukampdygtige spillere.

Kampen kan ses på Kanal 5 og Dplay med optakt fra klokken 17.15.
Ude mod Sverige: Alexander Scholz, Anders Christiansen, Anders Dreyer, Andreas Christense, Andreas Cornelius, Andreas Skov Olsen, Erik Sviatchenko, Frederik Rønnow, Henrik Dalsgaard, Jannik Vestergaard, Jesper Hansen, Jonas Lössl, Kasper Dolberg, Kasper Schmeichel, Lukas Lerage, Magnus Kofod, Martin Braithwaite, Mathias Jensen, Pierre-Emile Højbjerg, Pione Sisto, Rasmus Falk, Robert Skov, Yussuf Poulsen,
Kasper Hjulmand, Morten Wieghorst
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce