Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Landsholdscomeback til Eriksen: Se kampene mod Holland og Serbien på Kanal 5 og discovery+

Tobias Lawaetz Hansen

Udgivet 22/03/2022 og 11:51 GMT+1

Et nyt landsholdsår skal i gang, når Danmark skal spille sine to første kampe i 2022. Tirsdag står Holland for skud i Amsterdam, hvor vi har optakt fra kl. 18:45, og tirsdag venter Serbien i Parken med optakt fra kl. 16:00. Begge kampe kan ses på Kanal 5 og discovery+

Et fantastisk landsholdsår: Se alle de danske mål fra den historiske VM-kvalifikation

Efter et fantastisk 2021 med en uforglemmelig EM-sommer og en historisk VM-kvalifikation skal der tages hul på et nyt landsholdsår, når Danmark skal spille de to første kampe mod Holland og Serbien.
Førstnævnte modstander møder Kasper Hjulmands tropper i et opgør på Johan Cruijff ArenA lørdag den 26. marts kl. 20:45. På Kanal 5 og discovery+ varmer Zak Egholm op til kampen med Thomas Graversen og Lars Jacobsen fra kl. 18:45, inden Peter Piil og Brian Laudrup tager over på kommentatorpladserne.
Sidste gang, de danske drenge var på besøg i Amsterdam, var det med en storspillende Kasper Dolberg, der med to mål på sin gamle hjemmebane bidrog til en 4-0-sejr og avancement til EM-kvartfinalen.
Kampen mod Holland på lørdag kan også udgøre forum for et af de største landsholdscomebacks, når Christian Eriksen kan gå på banen i de danske farver for første gang siden ulykken i kampen mod Finland.
picture

Et fantastisk landsholdsår: Simon Kjær hyldes for sit heltemod til Ballon d'Or

Tirsdag aften er Christian Eriksen og resten af landsholdet tilbage i Danmark. Den danske midtbanehelt kan vende retur til Parken, hvor hændelsen fandt sted, og blive hyldet af de rød-hvide fans i en tætpakket nationalarena.
Her kommer Serbien på besøg til den anden af de to venskabskampe, og med Eriksens mulige tilbagevenden er der lagt op til en stor aften.
Zak Egholm står for optakten med Thomas Graversen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen fra kl. 16:00 og sender stafetten videre til Peter Piil og Brian Laudrup, når kampen sparkes i gang kl. 18:00. Du kan se det hele på Kanal 5 og discovery+.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce