Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Skov om sommerens U21-EM: Jeg tror oprigtigt på, at vi har en chance for at vinde.

Frederik Ptak Fréder

Opdateret 14/11/2018 og 11:45 GMT+1

Når der til sommer bliver fløjtet op til U21-EM, så er det ikke bare for at være deltager, men for at vinde turneringen, mener Robert Skov.

Skov

Foto: Eurosport

Det danske U-21-landshold, med Robert Skov som en af de helt store profiler, pudser i aften kl. 20.00 formen af mod Spaniens ditto. Det er forberedelse til næste sommer, hvor det danske U21-landshold står klar til at repræsentere de danske farver ved den tredje EM-slutrunde i træk. Og det er et hold med stor optimisme, der ser frem mod slutrunden og mødet Europas bedste unge spillere.
  • Stream U21-landsholdet onsdag 14. november mod Spanien på Eurosport.dk og Eurosport Player
”U21-slutrunden er i mine øjne en stor ting. Det er en stor bedrift, at det danske U21-landshold har kvalificeret sig de seneste tre gange, så det er selvfølgelig noget, jeg ser frem til," fortæller Robert Skov til DR.
Og U21-drengene skal ikke bare tage afsted for oplevelsens skyld, de skal gå efter at vinde turneringen. Det mener Robert Skov også, at de har kvaliteterne til og uddyber overfor DR:
”Vi har et rigtig godt hold og kan drive det langt. Jeg tror oprigtigt, at vi har en chance for at vinde. Det mener jeg dybt seriøst med det hold, vi har. Det ville være exceptionelt at være en del af."
Se i videoen ovenfor hvordan de danske U-21-drenge sikrede sig EM-billetten.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce