Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Discovery Networks Danmark får rettighederne til U21-drengenes EM-kvalifikation

Frederik Ptak Fréder

Udgivet 19/06/2019 og 15:46 GMT+2

Discovery Networks Danmark har sikret sig rettighederne til at vise det danske U21-lnadsholds kampe på vejen mod EM 2021 i Slovenien og Ungarn.

u21

Foto: Eurosport

Det danske U21-landsholds kampe vil blive vist på 6’eren, og den første kamp bliver den 10. september 2019 på hjemmebane mod Rumænien.
DBU’s kommercielle direktør, Jesper Lind Andersson, udtaler om samarbejdet til dbu.dk:
”U21-landsholdet repræsenterer de største talenter, vi har på dansk grund, og er et hold, der i de seneste år har været repræsenteret ved adskillige EM-slutrunder og har leveret mange spillere til vores herrelandshold. Derfor er jeg glad for, at vi med Discovery som fast mediepartner på den kommende U21- EM -kvalifikation kan sikre samme ambitiøse eksponering og dækning af fremtidens landsholdsspillere som på vores herrelandsholds.”
Købet af rettighederne bringer ligeledes glæde hos Discovery, hvor Nordisk sportsdirektør og COO, Anders Antonsen, sætter ord på aftalen:
”Vi er glade for at kunne sikre os endnu et stærkt sæt rettigheder, som vi glæder os til at vise på 6’eren, Dplay og Eurosport Player med den begejstring og store faglige tyngde, der karakteriserer vores dækning. Rettigheden betyder, at vi kan give seerne adgang til et nyt, spændende kuld af danske fodboldtalenter, når vi viser holdets vej mod det næste europamesterskab for U21 i fodbold. Det supplerer godt, at vi allerede er hjemmebane for herrelandsholdet frem mod 2022. Og så står vi allerede stærkt på fodbold fra Danmark og Europa medrettigheder til blandt andet Superligaen og Europa League,” udtaler Anders Antonsen til dbu.dk.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce