Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Afstemning: Hvilke U21-drenge har spillet sig tættere på Åge Hareides landshold?

Peter Ullum

Opdateret 26/06/2019 og 11:14 GMT+2

Vi kigger nærmere på, hvem af de danske drenge der imponerede under U21-slutrunden i Italien.

k

Foto: Eurosport


Eurosport.dk’s bud på, hvem der har imponeret til U21-slutrunden:

Joakim Mæhle:

Til stor frustration for Joakim Mæhle, så blev han bænket i åbningskampen mod Tyskland. Mads Valentins skade gjorde det dog nemt for Niels Frederiksen, at give plads til det nordjyske stjerneskud fra Genk i anden kamp mod Østrig. Joakim Mæhle spillede alle minutter i de sidste to kampe med stor karakter. Bedst illustreret ved hans to mål mod Østrig, men også ved hans arbejdsiver, hurtighed og gode teknik. I det sidste kvarter af kampene har Joakim Mæhle lignet en spiller med fire lunger, og hans fysiske formåen skillede sig ud fra stort set alle andre på banen. Hvis rygterne taler sandt, så har storklubber som Sevilla og Southampton været interesserede i Joakim Mæhle. Interessen er sandsynligvis ikke i blevet mindre efter U21-slutrunden.


Jacob Rasmussen:

Jacob Rasmussen er et meget ubeskrevet blad for mange danske fodboldfans. Efter mange år i udlandet med tid i både Tyskland og Norge, er han nu endt op i italienske Empoli, hvor han har spillet en flot sæson. Den gode form tog han med til U21-slutrunden. Sampdoria-stjernen Joachim Andersen meldte afbud, og Jacob Rasmussen har imponeret i kollegaens fravær. Med hjælp fra Victor Nelsson og Asger Sørensen har Jacob Rasmussen vist sig frem som en duelstærk midterforsvarsspiller, der med sit forrygende venstre ben kan stryge præcise bolde op igennem banen. Selvom Jacob Rasmussen har imponeret, så er konkurrencen på hans plads meget stor på A-landsholdet. Derfor kan der være lange udsigter til spilletid hos Åge Hareide for den nykårede Fiorentina-spiller.
k


Jacob Bruun Larsen:
Dortmund-kanten startede middelmådigt i kampen mod Tyskland, men spillede sig i den grad op. Samspillet med Joakim Mæhle har vist sig at være helt forrygende, og Jacob Bruun Larsen viste flere gange, hvorfor han spiller på én af de største adresser i Europa. Hans hurtighed og spilforståelse gjorde livet svært for Østrig og Serbien, og målet til 1-0 mod Serbien viste målinstinkt og kynisme. Jacob Bruun Larsen har allerede fået sin A-landskampsdebut, da han startede inde i 2-2-kampen mod Kosovo i marts. Siden var han også med i truppen til kampene mod Irland og Georgien, og det kan sagtens være, at Jacob Bruun Larsen skal vænne sig til at være med i A-landsholdstruppen efter en rigtig fin slutrunde i Italien.


Daniel Iversen:
Oldham City lyder ikke af meget, men i sidste sæson kunne du finde en rigtig god dansk målmand lige præcis der. Det er ikke mange kampe, at man har haft muligheden for at se Daniel Iversen spille - udover når han har vogtet buret på det danske U21-landshold. Derfor må det også overraske mange, hvor god den Leicester-ejede målmand faktisk er. Det er ikke mange fødder, han satte forkert i de tre kampe i Italien, og hans flotte straffesparksredning mod Østrig afværgede et unødvendigt tidligt exit fra turneringen. Det er meget sandsynligt, at Daniel Iversen igen skal lejes ud til næste sæson, og man kan kun håbe på, at hans slutrunde har vækket interessen hos klubber højere rangeret end League Two. Niveaumæssigt er Daniel Iversen ikke kilometer bag de nuværende danske A-landsholdskeepere, og det er langt fra utænkeligt, at vi i fremtiden får mere at se til Daniel Iversen i det danske bur.


over

Andreas Skov Olsen:

En fantastisk Superligasæson og en masse transferrygter. Det var Andreas Skov Olsens indgang til U21-slutrunden, hvor han selv måtte vente tre halvlege på bænken, før han kom i spil. Derefter tog det ham dog ikke lang tid at både assistere og lave mål i kampen mod Østrig. Det blev kampen, hvor hans slangehug af et venstreben blev kendt for andre end bare os, som ser Superliga. Hans tekniske kvaliteter er i topklasse, og derfor bliver det også spændende at følge, hvor transfervinduet sender ham hen. Uanset hvad, så kan han ikke være langt nede på Åge Hareides liste over den næste kantspiller, der skal have chancen på A-landsholdet.
Vælg den spiller fra U21-landsholdet, som du, mener, fortjener chancen på det danske A-landshold



Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce