Se Manchester United – Manchester City fra kl. 19.30 på discovery+ og 6’eren
Nøjagtig som i sidste sæson mødes Manchester United og Manchester City i semifinalen af Carabao Cup.
Her blev duellen tidligt punkteret af et hæsblæsende City-mandskab, der på et fremragende langskud af Bernardo Silva, en sikker friløber-eksekvering af Riyad Mahrez og et uheldigt selvmål var foran med 3-0 ved pausen i den første kamp.
Carabao Cup
Carabao Cup-rundtur på fem minutter: Bliv klar til mere engelsk cupfodbold
20/09/2021 PÅ 08:16
Det lykkedes Marcus Rashford at reducere og Nemanja Matic og et uskarpt City-mandskab at holde lidt spænding i returopgøret, men det blev ved avancement for de lyseblå grundlagt på en flot 1. halvleg på Old Trafford.
Du kan se højdepunkter fra begge opgør i videoen nedenfor.

Gense: Da Guardiolas lyseblå hær afmonterede de røde djævle i sidste års Carabao-semifinale

Men ikke alt er nøjagtigt som sidste år. I år spilles semifinalerne i Carabao Cup over én kamp, og derfor skal Tottenhams finalemodstander findes på Old Trafford i aften.
Spørger du Manchester Uniteds norske manager, Ole Gunnar Solskjær, er det dog ikke kun turneringens format, der har ændret sig siden de to hold sidst mødtes i en semifinale.
- Vi har udviklet os meget i de sidste 6-12 måneder siden den seneste semifinale i Carabao Cup. Det handler ikke kun om at lære at vinde semifinaler, men vi har også optjent retten til at føle, at vi kan gå hele vejen med vores gode præstationer, fortalte Ole Gunnar Solskjær på pressekonferencen op til kampen.
Den norske manager fremhævede især kontraangrebene som et våben United har forfinet.
- Når vi har vundet på udebane, kunne vi have scoret fire eller frem i en periode på 10-15 minutter. Kontraangrebene var fra en anden verden.
- Vi har selvtillid. Vi går ind til kampen i form. Der er ingen undskyldninger.
Ingen undskyldninger for Solskjær, som også fortæller, at semifinalen er utrolig vigtig for United.
- Den næste kamp er altid vigtig, men en semifinale er meget vigtig og er en chance for at komme i en finale og få et trofæ i hænderne. For det her hold vil det være et kæmpe skridt at vinde et trofæ.
Team News
Edinson Cavani afsoner den anden af tre karantænedage for et opslag for sociale medier mens Phil Jones er langtidsskadet. Derudover kan Solskjær frit vælge mellem resten af truppen.
I den lyseblå halvdel af Manchester er sagen dog en anden.
Manchester Citys trup har været ramt af coronavirus, hvilket har medført en aflysning i Premier League og afbud fra flere spillere.
Så sent som i dag har klubben udsendt en udmelding om, at Scott Carson, Cole Palmer og et medlem af staben er testet positive.
I et tæt engelsk kampprogram er der brug for en bred trup, og manager Pep Guardiola hentyder til, at der kan blive behov for at bruge spillere fra Citys andethold, som har trænet med den seneste måned.
- Hvis du vil konkurrere i alle turneringer, har du brug for en hel trup, men vi har et andethold, som har trænet med os i en måned.
- Vi kender dem ret godt og jeg er sikker på, at de kan hjælpe os, siger City-managerne til klubbens hjemmeside.
Ole Gunnar Solskjær fortæller, at han aldrig er sikker på hvordan Guardiolas City-mandskab møder op, og at defensiven bliver vigtig i aftenens kamp.
- Du ved aldrig hvilket system Pep stiller op i, men du ved, at du skal forsvare dig godt mod Manchester City. Det er svært at holde bolden på deres halvdel når de har den, for de er dygtige til at overbefolke områder.
- Du må bare være kompakt og stole på dine spillere.
Du kan se, om det bliver Ole Gunnar Solskjærs mandskab der får deres første tur til Wembley under normandens ledelse, eller om Guardiola og City får muligheden for at forsvare Carabao-titlen og vinde for fjerde gang i træk i aften på 6’eren og discovery+. Optakt fra 19.30.
Carabao Cup
Den norske troldmand tryller igen: Ødegaard leverer latterlig assist bag om støttebenet
25/08/2021 PÅ 21:42
Carabao Cup
”Den gør rigtig ondt den der!” – Bischoff og Piil svært underholdt af krumtaps krampe-kollaps
25/08/2021 PÅ 21:37