Vis alle

Highlights: Aston Villa viste ingen nåde i anden runde af Carabao Cup mod Crewe

Nicolai Bertelsen

Udgivet 28/08/2019 og 11:10 GMT+2

Nyligt oprykkede Aston Villa nød at være favoritter mod Crewe og vandt hele 6-1 på udebane.

Aston Villa viste stort spillehumør mod Crewe Alexandra, hvor Premier League-mandskabet formåede at score tre mål i hver halvleg. Dog viste hjemmeholdet fine takter, og kom også på måltavlen på et overraskende flot mål af Wintle. Profilen Jack Grealish fra Aston Villa var i hopla og både assisterede og scorede i de tyve minutter han var på banen.

GET IN!

I denne sæson går vi endnu dybere i den engelske pokalturnering, hvor vi har dedikeret et helt program til at dyrke alt det fede ved pokalfodbold i England. Det hedder 'GET IN!' og har Gravgaard og Harild ved roret. Her bliver der vendt alt fra highlights fra rundens kampe til skæve øjeblikke. Der bliver også bliver kigget frem mod kommende engelske cup-kampe. Du kan blandt andet se en mindre optakt til opgøret mellem Lincoln - Everton, som vi viser på 6'eren og Dplay Sport onsdag fra 20.40.