Eurosport

Junkers råd til Superliga-manager: Sats på FCM's formstærke offensiv

Junkers råd til Superliga-manager: Sats på FCM's formstærke offensiv

08/11/2018 kl. 10:59

Eurosports managerekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Superliga-runde.

Eurosport Player: Se udvalgte Superliga-kampe på Eurosport Player.

Se Eurosport Player

Hej og velkommen til runde 16 i Superliga Manager.

Efter en glimrende runde sidste uge, hvor Baretts clean sheet og sejr samt Donyohs scoring i kampen mod AaB, kaster jeg mig over et par nye anbefalinger nedenfor. Fokusset ligger på de offensive kræfter i denne runde.

  • Stream AaB - FC København på Eurosport Player søndag fra kl. 15:00

Jokeren: Emmanuel Sabbi

Amerikaneren skal forsøge at få gang i sæsonen igen, efter han startede forrygende. Han er klart den markspiller, der har genereret flest point for nedrykningstruede Hobro, og det på trods af, at han har siddet ude i tre kampe allerede denne sæson.

Hobro har været helt håbløse på udebane denne sæson, men hjemme er det faktisk gået ok, hvilket tre sejre også vidner om. Det er også de eneste sejre holdet har, så Kuhns tropper har i den grad brug for at få bygget et lille fort op på eget græs. Første mulighed for det kommer søndag, når Vendsyssel kommer på besøg.

Sabbi spiller til tider på kanten og til tider helt fremme, men med fem kasser i 12 kampe har han gjort sit til at få Hobro ud af bundstriden, men indtil videre er det ikke lykkedes helt.

Med blot 2 %’s ejerskab og et meget attraktivt prisskilt kan Sabbi hjælpe såvel budgettet med at stemme, såvel som at adskille sig fra konkurrenterne.


AaB_FCKØBENHAVN

Værdispilleren: Awer Mabil

Mabil har vel været FCM’s største overraskelse denne sæson med tanke på den overflod af offensive muligheder, der er i klubben. I de seneste fem kampe er det blevet til fire assists og et mål, jævnt fordelt udover hver kamp med gode point hver runde. Han deler dermed andenpladsen med holdkammerat Joel Andersson på assistlisten og ligger også i top 10 indenfor bedst-til-prisen kategorien. Prisen er stadig ganske betalbar, og det ligner en yderligere værdistigning i denne runde.

Den Sikre: Paul Onuachu

Mestrenes frontangriber fortjener efterhånden en anbefaling herfra, og den kommer nu, hvor Vejle lægger vejen forbi MCH Arena. Onuachu ser ud til at have ramt en stabil stime af præstationer, og generelt er FCM uhyggelig skarpe, når de tørner ud foran eget publikum. Han er nummer tre på listen over spillere med flest skud på mål og samlet på en fjerdeplads efter FCK trioen Skov/Fischer/N’Doye, så hvis du hælder til en FCM-spiller som anfører denne runde, er Paul din mand.

Video - Highlights: Esbjerg snød FCM for sejren dybt inde i overtiden

03:43

Piratos

En runde på det jævne blev det til i sidste uge, så lidt medvind inden landsholdspausen ville være tiltrængt! Mit hold kommer til at se således ud:

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever til 16. spillerunde i Superligaen, mens holdet til højre er Junkers eget managerhold:

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever, men holdet til højre er Junkers eget managerhold.

Holdet til venstre er Junkers bud på en stærk startellever, men holdet til højre er Junkers eget managerhold.Eurosport

  • Stream udvalgte Superliga-kampe eksklusivt på Eurosport Player