Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Erik Hamrén er færdig i AaB

Mie Spangsberg

Opdateret 20/03/2023 og 20:09 GMT+1

Efter et halvt år som cheftræner for AaB har man valgt at fyre Erik Hamrén. Det skriver klubben på deres hjemmeside mandag morgen. Det bliver assistenttræner, Oscar Hiljemark, der tager over for resten af sæsonen.

”Vi får for lidt betalt i form af point” – Erik Hamrén efter endnu et nederlag til måltamme AaB

AaB ligger sidst i Superligaen med 15 point efter 22 kampe. Det er en realitet efter søndagens sidste runde i grundspillet. Ét enkelt point er det blevet til i de seneste ni Superliga-kampe, og det har resulteret i, at ledelsen i AaB har stoppet samarbejdet med cheftræner, Erik Hamrén.
- Vi evaluerer hele tiden på tingene, og både Erik og vi har været bevidste om, at den udeblevne pointhøst ikke har været tilfredsstillende. Derfor er vi fra AaB’s side nået til den konklusion, at det bedste vil være at skilles nu, udtaler sportschef i AaB, Thomas Bælum.
Det bliver nuværende assistenttræner, Oscar Hiljemark, der tager tjansen som cheftræner resten af sæsonen.
I 2008 stod Hamrén bag holdet, der vandt det tredje danske mesterskab til AaB. Samtidig var han med til at sikre europæisk gruppespil i UEFA Cup’en efter bronzemedaljer til klubben i 2006/2007.
- Erik Hamrén er en ordentlig mand, og hans meritter i AaB vil aldrig nogensinde blive glemt. Vi er forbitrede over, at dette ophold ikke blev mere succesfuldt, men Erik vil altid have en helt særlig plads i AaB’s historie, siger Thomas Bælum.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce