Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Thomas Bælum stopper som AaB-direktør

Jeppe Agergaard

Opdateret 30/03/2023 og 14:07 GMT+2

AaB meddeler torsdag, at direktør Thomas Bælum stopper ved udgangen af April.

Bischoff kritiserer AaB-direktørs kommunikation: Du burde have gjort det, Hamrén har gjort

AaB fik i denne uge en økonomisk indsprøjtning, da tyske SS22 købte sig ind i klubben.
Torsdag meddeler klubben, at der sker omrokeringer i direktionen. Thomas Bælum stopper som direktør ved udgangen af april.
- Vi har haft en rigtig god dialog med Thomas igennem denne proces, og nu er vi et sted, hvor vi er trygge organisatorisk omkring det kommercielle set up, hvorfor begge parter mener, at timingen til at gå hver til sit er den rette, siger bestyrelsesformand Niels David Nielsen til klubbens hjemmeside.
En ny direktør er endnu ikke på plads.
- Med aftalen med SSE 22 er det naturligt, at den kommende sportslige ansvarlige indgår i direktionen, men hvordan den fremtidige organisation præcis vil se ud, vil vi præsentere, når den er på plads.
Jan Peters, medstifter af SSE22 og kommende bestyrelsesmedlem i AaB A/S, vil i den kommende periode fungere som midlertidig sportslig ansvarlig, indtil en permanent sportsdirektør er på plads i Aalborg.
Hør meget mere om de nye ejere og situationen i AaB, når vi viser kampen mellem AC Horsens og AaB søndag med optakt fra klokken 13 på Canal 9 og uden afbrydelser på discovery+.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce