Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Adam Sørensen skifter fra Lyngby BK til norske Bodø/Glimt

Mie Spangsberg

Opdateret 12/01/2023 og 17:24 GMT+1

Lyngbys stærke venstre back, Adam Sørensen, er nu fortid hos de kongeblå. 22-årige Sørensen skifter til de norske sølvvindere, Bodø/Glimt, og står klar til Eliteseriens sæsonstart i 2023.

Adam Sørensen skifter fra Lyngby BK til norske Bodø/Glimt

Foto: Eurosport

Lyngby Boldklub går ind i Superligaens forårsstart uden deres hurtige venstre back, Adam Sørensen. Sørensen har nemlig skrevet under på en femårig kontrakt med Bodø/Glimt og starter muligvis allerede op med de norske sølvvindere i Conference League-kampen mod Lech Poznan den 16. februar.
Klubben har smidt én million euro - svarende til ca. 7,5 millioner danske kroner - efter Lyngby-spilleren, og det er både med stolthed og vemod, at Lyngby skal sige farvel til Sørensen. Det fortæller fodboldchef i klubben, Nicas Kjeldsen:
”Vi er vemodige over at miste Adam, men vi er også glade og hamrende stolte over, at vi endnu engang kan sende en af vores egne til udlandet i en stor transfer. Adam har været en fantastisk spiller og ambassadør for Lyngby Boldklub gennem mange år, og det er fuldt fortjent at han nu får chancen for at prøve sit talent af i en skandinavisk topklub."
Adam Sørensen løb første gang på banen for Lyngby BK for fem år siden, og trods en langvarig korsbåndsskade undervejs, har 22-årige Sørensen slået sit navn fast i klubben:
”Det er en stor udfordring, som Adam står over for, men Adam har egenskaberne og talentet, der skal til for at tage næste skridt. Vi kommer til at støtte og heppe på Adam alt det vi kan, og vi glæder os til at se ham repræsentere vores akademi og talentudvikling i sin nye Bodø-trøje,” udtaler Kjeldsen.
Adam Sørensen har hele sit liv spillet for Lyngby BK, og Bodø/Glimt har i længere tid været på jagt efter backen. Den jagt er nu indstillet, og Sørensen skifter altså kongeblåt ud med solgult. Selv ser backen frem til at vise endnu mere af, hvad han kan på banen:
”Jeg glæder mig til et nyt kapitel og til at komme ud og prøve mig af og komme lidt ud af comfortzonen. Jeg skal vise, hvad jeg kan, og at det, jeg er god til, det kan jeg også deroppe,” fortæller Adam Sørensen, der i sin Lyngby-tid nåede at spille 82 kampe, indkassere tre mål og ni assists.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce