Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Officielt: Den tidligere Juventus-spiller, Nikolai Baden, skifter til Lyngby Boldklub

Tobias Lawaetz Hansen

Udgivet 02/02/2024 og 10:06 GMT+1

Efter transfervinduets lukketid meldte Lyngby Boldklub ud, at de har hentet Nikolai Baden fra Vitesse i den hollandske Eredivisie.

Officielt: Den tidligere Juventus-spiller, Nikolai Baden, skifter til Lyngby på en treårig aftale

Foto: Eurosport

Fredag morgen efter transfervinduets lukketid kan Lyngby Boldklub meddele, at Nikolai Baden er skiftet til de kongeblå på en fri transfer, hvor han har fået en aftale på 3,5 år.
- Vi er rigtig glade for at kunne præsentere ’Futte’. Han er en angriber med et utroligt stort potentiale, og som også tidligere har scoret mange mål på højt niveau, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen på klubbens egen hjemmeside og fortsætter:
- Han har på mange måder hele pakken, der måske bare lige mangler at blive endeligt forløst. Det tror vi på, at vi sammen kan gøre her i Lyngby Boldklub.
Angriberen har i denne sæson været udlejet fra hollandske Vitesse til den østrigske ADMIRAL Bundesliga, hvor det er er blevet til 12 optrædener på tværs af alle turneringer. Danskeren står i de 12 kampe noteret for 2 mål.
Baden har tidligere repræsenteret FC Nordsjælland i 3F Superligaen, hvorfra han i 2019 blev solgt til den italienske storklub, Juventus. Efter skiftet til Juventus har han været i flere forskellige udenlandske klubber, men han er nu klar til at vende retur til Superligaen, hvilket han glæder sig meget til.
- Jeg er utrolig glad for, at jeg nu kan kalde mig Lyngby Boldklub-spiller. Jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark igen, og jeg føler mig overbevist om, at Lyngby Boldklub og jeg er det helt rigtige match.
- Det er ingen hemmelighed, at jeg trænger til at finde fodboldglæden igen, og det føler jeg, at jeg kan her i Lyngby Boldklub. Jeg har hørt rigtig meget om klubbens stærke miljø, og jeg glæder mig til at blive en del af det.
Den 18. februar skal Lyngby til Farum, hvor et lokalopgør står for døren mod FC Nordsjælland. Du kan se kampen fra kl. 13:30 på Canal 9 og uden afbrydelser på discovery+.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce