Skribent: Jonas Skaaning

Det var ikke blot et skifte, der krævede overvejelse grundet klubbernes rivaliserende forhold, men også på grund af egne familiære forhold.

UEFA Europa League
AGF har en sund respekt for Mura: - Alt kan ske i Slovenien
16/09/2020 PÅ 14:52

- Selvfølgelig var det svært, når man er en hel familie, der stort set alle holder med Randers. Så er det selvfølgelig specielt.

I sidste ende vejede tankerne om nye udfordringer og ny luft under vingerne i AGF dog højere. Og den dag i dag er Nicolai Poulsen mere end tilfreds med, at han endte i AGF. Men det var ikke blot fristelsen om en ny tilværelse, der var med til at afgøre beslutningen.

- Men altså, det er da heller ikke nogen hemmelighed, at hvis Randers var kommet med et sindssygt attraktivt tilbud, så kunne det da godt være, at det havde været endnu sværere for mig. Men jeg havde måske også på det tidspunkt lidt svært ved at acceptere det udspil, Randers kom med til mig, som, jeg ikke synes, værdsatte min position i klubben.

Nicolai Poulsen om ”det forbudte skifte” fra Randers til AGF

Størrelsesforholdet mellem de to klubber var en af de væsentlige forskelle, Nicolai Poulsen fik at opleve med skiftet fra Randers til AGF.

- Man finder først ud af, hvor stor forskellen er på de to klubber, når man har været i begge to, og det er en kæmpe forskel. Jeg kan snildt mærke, at det er en noget større klub, jeg er kommet til her ift. Randers.

At komme til AGF betød også for Nicolai Poulsen, at der kom mere fokus på ham og holdets præstationer. Med øget fokus kommer også højere forventninger, men samtidig også chancen for at imponere i højere grad. Og her kan Nicolai Poulsen også godt mærke, at der er stor forskel fra hans tid i Randers.

- Alle de år, hvor jeg har været i Randers, var det nærmest tæt på ligegyldigt, hvor godt du præsterede, så var det stadigvæk i AGF, at man fik cadeauen. Også at man måske ikke sådan rigtig blev bekræftet i det, man gik og leverede i Randers. Altså, der blev ikke sådan rigtig lagt mærke til, hvor meget man egentlig gjorde og leverede. Så det var selvfølgelig også en af grundene til, at jeg kom herud. Det var, at du får mere opmærksomhed.

3F Superliga
Skænderi på banen: Hvad siger Vito Hammershøy-Mistrati til Nicolai Poulsen?
08/10/2019 PÅ 10:54