Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Warner Bros. Discovery erfarer: Bertelsen overtager cheftræner-posten i Randers FC

Eurosport
AfEurosport

Opdateret 23/03/2023 og 10:56 GMT+1

Randers FC har erstatningen på plads efter Thomas Thomasbergs skifte til FC Midtjylland. Det bliver Rasmus Bertelsen, som overtager tropperne i den kronjyske klub, erfarer Warner Bros. Discovery. Den nye cheftræner kender klubben indgående, da han har været i klubben i forskellige roller siden 2009. Senest som assistenttræner under Thomasberg.

”Fantastisk vi endnu en gang er i top-6” – Rørt Thomas Thomasberg efter sejr i Aalborg

Af Mette Cornelius

Meget tyder på, at Thomas Thomasberg er fortid i Randers FC. BT og Herning Folkeblad erfarer torsdag morgen, at Thomasberg overtager det ledige cheftrænersæde i FC Midtjylland. Thomasberg forventes præsenteret på et pressemøde klokken 15.00 på MCH Arena.
Det efterlader en ledig plads i Kronjylland, som overtages permanent af nuværende assistenttræner Rasmus Bertelsen. Randers’ nye cheftræner kender klubben indgående, da han både har haft roller som akademi-manager, U19-træner, chef-scout, assistenttræner og vikarierende cheftræner tilbage i forårssæsonen 2018. Ved den lejlighed stod han i spidsen for klubben i 18 kampe, hvor han reddede klubben fra nedrykning.
Bertelsen overtager tropperne i Randers med øjeblikkelig virkning.
Få reaktioner fra pressemødet i Herning i eftermiddag på eurosport.dk.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce