Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Thomas Bay ikke overrasket over Vingegaard-magtdemonstration: Som hele cykelverdenen havde forventet

Mikkel Bischoff Strandskov

Opdateret 09/03/2024 og 19:41 GMT+1

Jonas Vingegaard stak af fra Juan Ayuso og Jai Hindley med seks kilometer tilbage af 6. etape ved Tirreno-Adriatico. Han cementerede dermed sin føring i klassementet, og hvad der ligner en samlet sejr i det italienske løb. Warner Bros. Discoverys cykelkommentator, Thomas Bay, var imponeret, men ikke overrasket over etapens udfald.

Vilde Vingegaard gør det igen, og sætter konkurrenterne til vægs på 6. etape – se afslutningen her

Jonas Vingegaard vandt igen, og endnu engang på meget imponerende vis. Vingegaards etapesejr overraskede ikke Thomas Bay, der havde forventet, at danskeren blev den første over målstregen.
- Det var som hele cykelverdenen havde forventet, at hvis Jonas Vingegaard blot var i nærheden af fronten ved foden af Monte Petrano, så ville han vinde igen.
Ifølge Bay, kørte den danske cykelstjerne kun for etapesejren i dag, da det samlede klassement blev afgjort i går.
- Det var måske ikke lige så overbevisende som i går, men det var også fordi, han ikke behøvede det. Det var et spørgsmål om at vinde etapen i dag, for Tirreno vandt han i går.
Morgendagens etape er på papiret tiltænkt sprinterne, hvor Thomas Bay vurderer, at der er for mange gode sprintere med i løbet til, at et eventuelt udbrud kan komme afsted og holde hjem.
- Der venter en sprinteretape i morgen, og jeg vurderer, at der er for mange gode sprintere med endnu, som vil lukke ned for udbruddene, da de har interesse i, at det skal være en spurt i morgen.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce