Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

”Han er tydeligvis et niveau over de andre” – Thomas Bay imponeret af Vingegaards etapesejr

William Nortvig

Udgivet 08/03/2024 og 18:52 GMT+1

Jonas Vingegaard satte sine nærmeste konkurrenter på 5. etape af Tirreno-Adriatico, da han både kørte sig til etapesejren og førertrøjen. Med cirka 30 kilometer til målstregen satte danskeren et angreb ind, hvor ingen af konkurrenterne kunne følge med. Warner Bros. Discoverys cykelkommentator- og ekspert, Thomas Bay, er imponeret af den 27-årige danskers præstation.

”Det er en fuldstændig suveræn Vingegaard” – Se danskeren tage dagens etapesejr i Tirreno-Adriatico

Jonas Vingegaard er suverænt ny mand i førertrøjen efter dagens etape. Etapesejren overraskede dog ikke Thomas Bay.
- Alle vidste, at Vingegaard ville køre efter sejren i dag – og det gjorde han. Man bliver altid imponeret over de ryttere, der kan det. Han er tydeligvis et niveau over de andre. Alle vores fordomme er blevet bekræftet om, at der er nogle stykker i cykelverdenen, som er et niveau over de andre.
Thomas Bay er også sikker på, at Jonas Vingegaards overbevisende sejr i dag betyder, at de nærmeste konkurrent vil køre om at blive nummer to.
- Det var så overbevisende i dag, at de andre kører løb om at blive nummer to. Der er ingen tvivl om, at der kommer nogle i morgen, der prøver at komme i udbud. Der skal nok være nogle, der prøver at køre i top ti ved at komme med i udbruddet. Men reelt set har de indstillet sig på at køre på podiet bag ham.
Morgendagens etape af Tirreno-Adriatico står også på en bjergetape, hvor Thomas Bay også har store forventninger til danskeren.
- Det er en rigtig bjergetape - vel at mærke en bjergafslutning. Kommer han bare nogenlunde i nærheden af de forreste og rammer bunden af det ti kilometer lange bjerg, så vinder han nok igen. Han gjorde virkelig det, som modstanderne frygtede i dag.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce