Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Afgørelsens time er kommet – Følg de to sidste runder af UCI Track CL fra London på discovery+

Emil Riisberg

Opdateret 01/12/2022 og 14:12 GMT+1

Fredag og lørdag aften står i banecyklingens tegn, når årets UCI Track Champions League skal afgøres i London. De 72 ryttere drager mod den engelske hovedstad for at færdiggøre løbsserien, der har strakt sig over de seneste fire uger. Begge runder kan følges fra kl. 19.30 på discovery+ og Eurosport 1.

Afgørelsens time er kommet – Følg de to sidste runder af UCI Track CL fra London på discovery+

Foto: Eurosport

Fransk bliver til engelsk, og Paris bliver til London, når årets to sidste runder af UCI Track Champions League løber af stablen i denne weekend. 72 ryttere har gennem hele november måned dystet i baneløb på allerhøjeste niveau, og dette kulminerer fredag og lørdag i den engelske hovedstad.
Løbene afvikles i det nordøstlige London, hvor Lee Valley VeloPark ligger placeret – blot et stenkast fra fodboldholdet West Ham Uniteds hjemmebane, London Stadium. Den imponerende arena kan rumme 6.000 tilskuere til anledningen og blev opført i forbindelse med De Olympiske Lege i 2012. Arenaen har tidligere dannet ramme om UCI Track World Championships og var, ligesom i år, slutdestination ved sidste års UCI Track Champions League. Derudover lagde arenaen gulv til Bradley Wiggins’ succesfulde forsøg på timerekorden i 2015.
I mændenes sprint-konkurrence er spændingen fortsat intakt. Hollandske Harrie Lavreysen og Matthew Richardson fra Australien har kæmpet side om side gennem hele løbsserien. De to rivaler har i de tre forgangne runder været i sprint-finalen mod hinanden. De to sprintere ligger med henholdsvis 111 og 109 point inden de afgørende runder i London.
picture

Tredje gang blev lykkens gang for Lavreysen: Sprinter sig først over mållinjen foran Richardson

Endnu tættere er den interne duel i kvindernes udholdenheds-konkurrence. Britiske Katie Archibald har samlet 97 point efter de tre første runder, men er akkurat overgået af Jennifer Valente fra USA, der med 98 point fører konkurrencen. Du kan se alle tabeller og rytternes samlede pointantallige her.
picture

Britisk dominans i kvindernes Scratch: Lewis sætter alle til vægs – Archibald følger trop

De tætte stillinger danner grobund for en spændende weekend med baneløb, og du kan se det hele på discovery+ og Eurosport 1. Følg med fredag og lørdag fra kl. 19.30, når årets sidste runder af UCI Track Champions League køres.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce