Discovery Sports Events og UCI har i dag meddelt, at Tel Aviv ikke længere vil afholde den første UCI Track Champions League sæsonfinale den 11. december.
I takt med, at den israelske regering har lukket grænsen for alle ikke-statsborgere og som følge af andre landes øgede restriktioner som svar til truslen om den nye Omicron covid-variant, så er Sylvan Adams National Velodrome nu ikke i stand til at kunne fuldbyrde sin rolle som værtsarena i 2021.
Som et resultat af dette vil ligaens sidste runde finde sted i London denne weekend med runde tre fredag den 3. december og den store finale lørdag den 4. december. Disse to udsolgte dage i Lee Valley VeloPark forventes at agere sceneri for en spændende finale i denne innovative nye konkurrence med tusinde af fans, der støtter deres fire lokale ryttere.
UCI Champions League
Første udgave af storsatsningen er afviklet: Se præmieoverrækkelsen til UCI Track Champions League
05/12/2021 OG 00:15
Ligaens pointklassificering, endelige klassificering og den totale præmiepulje på €500,000 bliver ikke påvirket af denne lokationsændring.
François Ribiero, Head of Discovery Sports Events, sagde: “Det er med stor ærgerlse, at vi er blevet stillet i en position uden andre muligheder end at fjerne Tel Aviv fra årets kalender. Vi var klar til at fejre vores fire vindere i Sylvan Adams National Velodrome, men pandemien har lært os det vigtige i at tilpasse os, når det er påkrævet. Vi må følge de officielle regeringers råd i de forskellige værtslande for at sikre os rytternes, medarbejdernes og fansenes sikkerhed. Selvom dette selvfølgelig er skuffende baseret på det store event, som Sylvan Adams havde forberedt, så giver det endnu større fokus på denne weekends udsolgte event i London, hvilket nu agerer kulisse for en spændende finale.”
Sylvan Adams, event promoter fra Israel, sagde: ”Det er med stor beklagelse, at vi er blevet nødt til at trække os fra at afholde dette års UCI Track Champions League finale. De nye restriktioner har gjort det umuligt for os at få ryttere, stab og tekniske crews til Israel inden 11. december. Indtil vi ved mere om Omicron-varianten, så tror jeg på, at Israels præventive foranstaltninger er fornuftig og vil sikre sikkerhed og godt helbred til alle de påvirkede. Jeg ønsker alle deltagerne held og lykke, og må de bedste fire ryttere vinde!
For mere information om UCI Track Champions League, besøg ucitrackchampionsleague.com.
UCI Champions League
Ukrainske Olena Starikova først over målstregen i kvindernes keirin - se sidste omgang her
05/12/2021 OG 00:14
UCI Champions League
Overblik: Sådan blev podiepladserne fordelt til UCI Track Champions Leagues finaleafdeling i London
04/12/2021 OG 23:48