Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Tre ryttere i coronakarantæne: Misser tredje afdeling af Track Champions League

Lauge Germundsson

Opdateret 02/12/2021 og 16:41 GMT+1

Shanne Braspennincx, Laurine van Riessen og Jeffrey Hoogland er ikke med på startlisten til tredje afdeling af UCI Track Champions League. Van Riessen og Braspennincx er testet positive for corona, og Hoogland har været i nærkontakt.

Tredje afdeling af UCI Track Champions League i London bliver uden Shanne Braspennincx, Laurine van Riessen og Jeffrey Hoogland.

Foto: Eurosport

Tredje afdeling af cykelsportens helt store satsning, UCI Track Champions League, skal afvikles med hollandsk mandefald.
Landsmændene Shanne Braspennincx, Laurine van Riessen og Jeffrey Hoogland er nemlig i coronakarantæne og må nøjes se med fra London-velodromens lægter.
Braspennincx og van Riessen modtog positive testresultater før et træningspas i onsdags, oplyser hollandske Eurosport. Jeffrey Hoogland har været i nærkontakt og er derfor blevet rådgivet til at blive hjemme.
”Min næse løber, jeg har hovedpine, og jeg har været i nærkontakt med Shanne. Jeg er ikke testet positiv, men min holdlæge har alligevel bedt om ikke at rejse nogle steder hen,” fortæller Jeffrey Hoogland til eurosport.nl.
Med 47 point optager Jeffrey Hoogland lige nu tredjepladsen i herrernes samlede sprintstilling. Shanne Braspennincx har indtil videre hentet 34 point i kvindernes sprint og sidder dermed på en sjetteplads. Laurine van Riessen har ikke formået at køre sig i top 10 i begge kategorier, men sluttede som sekser i kvindernes keirin ved anden afdeling i Litauen.
Se med fredag og lørdag, når vi viser tredje afdeling i London på 6'eren og discovery+
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Del denne artikel
Annonce
Annonce