Vis alle

Tæt løb i vente til CPH Half: Se med uden afbrydelser på discovery+

Tobias Lawaetz Hansen

Opdateret 15/09/2023 og 09:57 GMT+2

På søndag går det løs igen, når CPH Half atter skal i Københavns og Frederiksbergs gader. Intet mindre end 25.000 løbere står klar på Gl. Kongevej, når startskuddet lyder. Med to stærke elitefelter uden store forhåndsfavoritter er der et spændende løb i vente, og du kan se med fra kl. 11 på Eurosport 1 og uden afbrydelser på discovery+.

Af Allan Dario
CPH Half, årets mest eftertragtede halvmaratonløb i Norden, blev udsolgt på rekordtid i år. På søndag kl. 11.15 vil 25.000 løbere stå klar i den nye startzone på Gl. Kongevej. Netop Frederiksberg-bydelen danner rammerne for den nye rute, der slutter med et spændende opløb under de velkendte Dannebrogsflag på Frederiksberg Allé.
CPH Half har opnået den internationale og prestigefyldte Gold Label-status, hvilket tiltrækker nogle af verdens bedste løbere til hovedstaden. I kvindernes elitefelt deltager tre løbere, som har personlige rekorder på under 67 minutter, hvilket vidner om et exceptionelt højt niveau. På herresiden stiller otte løbere til start, der tidligere har gennemført de 21,1 km på under de magiske 60 minutter.
De danske løbsarrangører har sammensat to stærke elitefelter uden suveræne forhåndsfavoritter. Dette betyder, at vi forhåbentlig kan forvente et dramatisk løb, hvor manglen på hierarki resulterer i intens konkurrence, head-to-head dueller og et ægte kapløb om førstepladsen.
Samtidig afholdes det danske mesterskab på halvmaratondistancen, hvilket giver os mulighed for at følge nogle af landets bedste klubløbere, der kæmper om titlen som national mester.
Vi blænder op for CPH Half kl. 11, og du kan se med på Eurosport 1 og uden afbrydelser på discovery+.