AFP

Følg tonsvis af vintersport på Eurosport 2

VINTERSPORT

The 07/01/2017 at 16:19

Sendefladen på Eurosport 2 i den kommende uge er proppet med vintersport og byder blandt andet på kælk, alpint og langrend.

Langrend

Udover kælk og alpin står den også på en masse langrend i næste uge. Eurosport 2 er med fra start til slut, når World Cuppen fortsætter i Italien.

Det bliver den velkendte skiby, Toblach, som har fået æren af at udgøre rammerne for atleternes kamp om de vigtige World Cup-point.

Nordmændene dominerede sidste sæson. I 2015-2016-sæsonen satte nordmændene sig på syv ud af ti pladser på mændenes World Cup-rangliste, hvilket fortæller alt om, hvor gode de er. Russeren Sergey Ustiugov og franske Maurice Manificat var de to eneste ikke-nordmænd i top fem.

Og noget tyder på, at de fortsætter deres overlegenhed i denne sæson. Norge har fem atleter i top 10 på den samlede rangliste. Martin Sundby ligger solidt på førstepladsen med et komfortabelt forspring til russeren Sergey Ustigov, som indtager andenpladsen.

Om der kan blive lavet om på den samlede rangliste efter atleternes kamp i Italien, bliver spændende at se.

Følg langrend direkte på Eurosport 2 på nedenstående tidspunkt:

14/01/2017 14:15 16:00 LANGREND LANGREND: World Cup fra Toblach, Italien Herrer og kvinder - klassisk sprint LIVE EUROSPORT 2 HD

Kælk

Hvis du godt kan lide spændingen i at se kælk, skal du rydde kalenderen i næste weekend. Her fortsætter World Cuppen i kælk nemlig.

Atleterne tager fra Part City i USA til Europa, hvor de skal konkurrere i Letland. Sigulda får æren af at udgøre rammerne for den sjette World Cup-afdeling i kælk. Især én russer har fået en god start på denne sæsons World Cup, nemlig Roman Repilov, som indtager førstepladsen på den samlede rangliste.

Sidste års mester, Felix Loche, har sat sig på andenpladsen, og han er skarpt forfulgt af østrigske Wolfgang Kindl og Semen Pavlichenko.

Om russeren kan fortsætte sin dominans og holde sidste års verdensmester af pinden, bliver spændende at se, men det vil kræve både held og dygtighed, hvis det skal lykkedes.

Kælk-sæsonen slutter den 25. februar i Altenberg i Tyskland.

Eurosport 2 viser kælk på følgende tidspunkter:

14/01/2017 07:30 08:30 KÆLK KÆLK: World Cup fra Sigulda, Letland LIVE EUROSPORT 2 HD

14/01/2017 08:30 09:45 KÆLK KÆLK: World Cup fra Sigulda, Letland Doubles, 2. runde LIVE EUROSPORT 2 HD

15/01/2017 08:15 09:30 KÆLK KÆLK: World Cup fra Sigulda, Letland Mændenes 1. løb LIVE EUROSPORT 2 HD

15/01/2017 13:30 14:45 KÆLK KÆLK: World Cup fra Sigulda, Letland LIVE EUROSPORT 2 HD

Alpint

Kampen for at samle point til den samlede stilling i den alpine World Cup er i fuld gang og fortsætter i hæsblæsende tempo på de stejle skipister verden rundt. Atleterne risikerer deres lemmer i jagten på succes i alpint, og det er der især én østriger, som er særlig god til, nemlig Marcel Hirscher.

Nordmanden Kjetil Jansrud og østrigske Marcel Hirscher er begge kommet godt fra land. De har fået sig sæsonens første sejrer og begge ligner et bud på favoritterne til at rende med den samlede World Cup-sejr. Og det er ikke tilfælde, at især Marcel Hirscher er kommet godt fra land. Han vandt nemlig også sidste års samlede World Cup.

Næste uges alpint-dyster fortsætter Schweiz og Østrig. For mændenes vedkommende i Wengen, mens kvinderne skal til østrigske Zauchensee. Her vi kan se frem til at se de bedste atleter udfolde deres imponerende skifærdigheder på de stejle bakker, hvor der i denne uge vil blive konkurreret i kombineret, styrtløb og slalom.

Eurosport 2 viser alpint på følgende tidspunkt:

14/01/2017 10:30 12:15 ALPINT ALPINT: World Cup fra Altenmarkt-Zauchensee, Østrig Damer, styrtløb LIVE EUROSPORT 2 HD

Se masser af vintersport direkte på Eurosport 2 og Dplay.dk i uge 2.

0
0