Ferrari S.p.A.

Nicklas Nielsen lander flot Ferrari-kontrakt

Nicklas Nielsen lander flot Ferrari-kontrakt

17/12/2019 kl. 14:50Opdateret 17/12/2019 kl. 15:24

Den kommende World Endurance Championship-sæson på Eurosport og Eurosport Player vil have en ung dansker bag rattet hos det legendariske team.

Da det ternede flag blafrede efter sidste runde af FIA World Endurance Championship denne weekend i Bahrain, markerede det enden på motorsportssæsonen 2019. Det blev et yderst glimrende år for Ferrari med 22 internationale titler, herunder den prestigefyldte sejr i Le Mans.

Video - WEC fra Shanghai: Sidste runde

02:04

Nu bliver der en ekstra god grund til at holde øje med Ferrari i den kommende sæson. Ferraris GT-motorsportsteam, Competizioni GT, har nemlig skrevet en fuldtidskontrakt med det danske racertalent Nicklas Nielsen. Den 22-årige aarhusianer bliver den første dansker på en fuldtidskontrakt hos Ferrari-teamet, som er den foreløbige kulmination på en sand kometkarriere. Allerede for to år siden blev Nielsen tilknyttet det danske Ferrari-hold, Formula Racing, inden han i den netop afsluttede sæson blev årets rookie i den europæiske Le Mans-series GTE-klasse.

" Det er så stort, at jeg stadig ikke selv har fattet det. Min rejse har været relativt kort, men utrolig effektiv. Jeg kørte mit først GT-løb for Formula Racing i efteråret 2017, og min første fulde sæson kom året efter, hvor jeg sikrede det europæiske Challenge-mesterskab og verdenstitlen."
" I år har været helt fantastisk med et mesterskab i European Le Mans Series plus en deltagelse i World Endurance Championship, og at kunne slutte året med en af de mest eftertragtede kørerkontrakter i hånden, er ganske enkelt fantastisk. "