Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Skandinavisk duel venter Tauson i sidste Roland Garros-kvalifikationsrunde: Se kampen på discovery+

Mathias Moller Larsen

Opdateret 25/05/2023 og 15:41 GMT+2

Clara Tauson står fredag over for svenske Mirjam Bjorklund i tredje runde af kvalifikationen til Roland Garros. Se opgøret på discovery+.

Skandinavisk duel venter Tauson i sidste Roland-Garros-kvalifikationsrunde: Se kampen på discovery+

Foto: Eurosport

Danske Clara Tauson har indtil videre gjort rent bord i kvalifikationen til Grand Slam-turneringen Roland Garros med sejre i to sæt i begge foregående runder, hhv. 6-4, 6-2 mod britiske Katie Swan og 6-2, 6-1 mod kroaten Petra Marcinko.
I tredje og afgørende kvalifikationsrunde skal danskeren krydse klinger med svenske Mirjam Bjorklund på 24 år, der figurerer som nummer 159 på verdensranglisten. Opgøret er programlagt til kamp 2 på Court 6, hvor første kamp spilles kl. 11:00 dansk tid. Den skandinaviske duel vil derfor finde sted umilddelbart efter, første kamp på banen er færdigspillet.
Den 20-årige dansker ligger selv på 126. bedste placering på listen. To gange før har hun deltaget i hovedturneringen i Paris - begge gange med exit i anden runde som resultat.
Se Clara Tausons afgørende kvalifikationskamp på discovery+
picture

Highlights: Clara Tauson et skridt tættere på Roland-Garros med sikker sejr i kvalifikationen

Holger Rune er allerede i hovedturneringen og fik ved lodtrækningen torsdag eftermiddag sin modstander i første runde at vide. Det opgør viser vi også på discovery+.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce