Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Holger Rune takker Boris Becker: Han har hjulpet mig tilbage fra næsten ingenting

Tobias Lawaetz Hansen

Udgivet 07/11/2023 og 13:22 GMT+1

Efter en plads i kvartfinalerne til dette års udgave Wimbledon vandt Holger Rune kun en enkelt af sine otte efterfølgende kampe. Danskeren kæmpede med at finde formen, og for at komme tilbage på sporet blev Boris Becker tilføjet til trænerteamet. Danskeren fortæller, at den tidligere verdensetter har haft en øjeblikkelig effekt på hans spil, hvilket har hjulpet ham inden ATP-finalen.

Holger Rune takker Boris Becker: Han har hjulpet mig tilbage fra næsten ingenting

Foto: Eurosport

Holger Rune har takket Boris Becker for at hjælpe med ”at komme tilbage fra næsten ingenting” og gjort ham i stand til at konkurrere mod de bedste i verden igen, mens han ser frem mod Nitto ATP Finals i Torino.
Danskeren havde et større formdyk, efter han spillede sig til kvartfinalerne til Wimbledon i sommer, hvor han vandt blot én ud af de otte efterfølgende kampe. Det inkluderede blandt andet tre nederlag i første runde i henholdsvis Toronto, Cincinnati og til US Open.
Tilføjelsen af Boris Becker til trænerteamet har dog tændt op for en mere eller mindre øjeblikkelig forbedring, der resulterede i en plads i semifinalerne til Swiss Indoors i deres første turnering sammen.
I sidste uge nåede Holger Rune kvartfinalerne til Paris Masters, hvor han pressede Novak Djokovic ud i en gyser på tre sæt.
- Det er aldrig nemt at komme ud af en negativ spiral, som jeg har været i de sidste måneder, fortæller Rune, mens han reflekterer over sine seneste præstationer.
- Boris har hjulpet mig meget i det her. Jeg er kommet tilbage fra næsten ingenting i en periode, hvor jeg tabte hele tiden i første runde, til en stor kamp som den her mod Djokovic, hvor jeg er tæt på mit bedste niveau.
- Vi kan allerede se resultaterne af vores arbejde. Han lavede flere ændringer med det samme – små justeringer i mit spil, og så spillede jeg bedre.
- Jeg vil ikke sige præcis, hvad det er, men det er nemt at se. Jeg har ikke nået mit topniveau endnu, men det bliver hurtigt bedre og bedre.
Holger Rune var den sidste spiller til at kvalificere sig til ATP-finalen i Torino, som starter søndag den. 12. november.
Her skal han konkurrere i sæsonens sidste turnering for første gang efter at have været reservespiller sidste år uden at komme på banen.
Danskeren fortæller, at hans præstation mod Djokovic gav ham masser af blod på tanden, inden han skal i gang med finaleturneringen.
- Hvis jeg havde spillet mod ham for et par uger siden, havde jeg tabt i to sæt.
- Det, at jeg spillede en god kamp, viser, at jeg er tæt på at være på toppen igen. Det viser, hvor langt jeg er kommet.
- Jeg skulle have gjort nogle ting anderledes, men jeg manglede modet i nogle momenter. Kampen mindede om finalen sidste år, selvom jeg tror, at jeg var mere passive i visse perioder. På den anden side pressede han mig måske til at være mere passiv.
- Nu skal jeg analysere det hele, så jeg kan komme stærkere tilbage og forsøge at slå ham i Torino.
Holger Rune skulle have spillet i Metz i denne uge, men her har han trukket sig, så han kan forberede sig til ATP-finalen, hvor han får selskab af Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Jannik Sinner, Andrey Rublev, Stefanos Tsitsipas og Alexander Zverev.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce