Det lykkedes ikke for Holger Rune at følge op på det flotte resultat fra Roland Garros ved Wimbledon, hvor første runde blev endestationen for den unge dansker.
Græsunderlaget havde ifølge Holger Rune selv stor betydning.
Det er naturligt, man ikke er flyvende på det her underlag, når det er tre år siden, jeg sidst har spillet på det. Jeg har kun fået to opvarmningskampe inden Wimbledon og med så kort forberedelse, som jeg har haft, så er det klart, at man ikke finder timingen, siger Holger Rune til Warner Bros. Discoverys Caroline Eiersø.
Men jeg går ind med et håb og en tro på, at jeg kan, og jeg tror på, at jeg kan alt, så selvfølgelig tror jeg på det, men det var svært at finde rytmen og specielt finde slagene på de vigtige tidspunkter, fortsætter Rune.
Efter tre nederlag i første runde i græsturneringer ser Holger Rune nu frem til tre nye grusturneringer, før sæsonen går til USA på hardcourt.
Jeg er så klar til grus. De næste turneringer bliver på grus. Det er tilbage på grus de næste tre turneringer, og så er det USA og hardcourt, fortæller den unge dansker med begejstring i stemmen.
Holger Rune har dog ikke opgivet håbet om et bedre Wimbledon næste år.
Jeg ser meget frem til det og ser også frem til næste år på græs. Forhåbentlig får jeg en lidt bedre forberedelse. Sidst jeg spillede på græs var tre år siden, næste år er det kun et år siden. Jeg formoder, at det bliver lidt lettere, og jeg har mere erfaring, fordi jeg har stået i situationerne før.
Næste Grand Slam for Holger Rune og Clara Tauson bliver US Open på hardcourt, og du kan se den turnering på discovery+ og Warner Bros. Discoverys kanaler.

IKEA-poser blev udsolgt i New York på grund af Holger Rune – ”Jeg venter stadig på deres opkald”