NTB

Følg ATP-turneringen Eastbourne direkte på Eurosport 1

ATP-TENNIS EASTBOURNE

The 24/06/2017 at 14:27Opdateret The 24/06/2017 at 14:29

Tennisstjernerne har mulighed for at teste formen en sidste gang, inden det for alvor går løs med Wimbledon i starten af juli.

Nedtællingen til en af verdens største og vigtigste tennisturneringer er i fuld gang, og der er ikke mange dage til, at Wimbledon serves i gang. Men først gælder det Eastbourne-turneringne i det sydlige England, der har formået at tiltrække en flere af de største tennisstjerner – på både herre og kvindesiden.

Verdens nummer fire, Novak Djokovic, har takket ja til et wildcard og er dermed også at finde på startlisten. Udover altid elegante Djokovic stiller både Gael Monfils, Steve Johnson og Feliciano Lopez også til start. Med Wimbledon rundt om hjørner bliver Eastbourne-turneringen selvfølgelig også spillet på græs, hvilket giver spillerne rig mulighed for at få en fornemmelse af græsunderlaget.

Hård modstand til Caroline Wozniacki

Danske Wozniacki kommer uundgåeligt til at møde flere topmodstandere, når turneringen bliver spillet. Der er nemlig hele otte fra verdens top ti til start i den engelske turneringen, og det betyder en masse gode tenniskampe.

Det er selvfølgelig umuligt at komme uden om verdens nummer et, nemlig tyske Angelique Kerber, der også er seedet etter til turneringen. Rumænske Simona Halep og tjekkiske Karolína Plíšková er seedet henholdsvis nummer to og tre. Uden at fornærme herrernes line-up er der ingen tvivl om, at det er på kvindesiden, at den stærkeste startliste er.

Eurosport 1 er med fra start til slut, når Wozniacki og alle de andre tennisstjerner skal kæmpe om en stor sum præmiepenge og ikke mindst æren, som følger en turneringssejr. Eastbourne løber af stablen fra den 26. juni til den 1. juli. Her skal kvinderne spille om en samlet præmiesum på 753.000 dollars, mens herrerne må nøjes med 635.000 dollars.

0
0