Populære sportsgrene
Populære sportsgrene
Vis alle

Michael Mortensen varmer op til årets sidste turnering: Davis Cup er altid noget specielt

Nicklas Holk

Opdateret 21/11/2022 og 14:56 GMT+1

Davis Cup er det officielle verdensmesterskab for landshold i tennis og tilbage venter kun finalerne som spilles i Malaga. Warner Bros. Discoverys tennisekspert, Michael Mortensen, glæder sig til årets sidste turnering, da det altid er noget specielt at se verdens bedste tennisspillere tørne ud for deres lande. Se alle kampene fra Davis Cup Finals på discovery+.

Michael Mortensen varmer op til årets sidste turnering: Davis Cup er altid noget specielt

Foto: Eurosport

Davis Cup er nået til den afgørende del af turneringen, hvor otte lande har kvalificeret sig til Davis Cup Finals.
Warner Bros. Discoverys tennisekspert, Michael Mortensen, ser frem til årets sidste turnering med stor begejstring, da Davis Cup er garant for at levere overraskelser og god tennis.
- Davis Cup er altid noget specielt. Man får lov til at repræsentere sit land og det er årets sidste turnering, så spillerne vil altid gerne vise sig frem på bedste vis. Man ser ofte nogle af de helt store overraskelser til Davis Cup, da man spiller for ens land og man med gode holdkammerater og en god kulisse kan slå spillere, der er højere placeret end en selv.
- Det er altid meget motiverende at spille for sit land, som man gør under Davis Cup. Det er altid med stor glæde at man repræsenterer sit land, lyder det fra tenniseksperten.
Landene der skal konkurrere om titlen som verdens bedste tennisnation er Australien, Holland, Kroatien, Spanien, Tyskland, Canada, USA og Italien.
Michael Mortensen har et favoritfelt på tre lande, som han anser som de mest sandsynlige nationer til at løfte Davis Cup-trofæet på søndag.
- Jeg vil pege på Canada, da de har spillere som Felix Auger-Aliassime og Denis Shapovalov, der er to af verdens bedste singlespillere. De har måske ikke den bedste doublekonstellation, men er et virkelig stærkt hold.
- Derudover vil jeg pege på USA som de nok største favoritter, da de har formstærke spillere som Taylor Fritz og Frances Tiafoe. Og så har de også en rigtig god double med Tommy Paul og Jack Sock. Så det er nok dem, der er de største favoritter.
- Jeg vil heller ikke afskrive Kroatien, som i år stiller op med to rigtig gode singlespillere i form af Marin Cilic og Borna Coric, og en virkelig god double med Mate Pavic og Nikola Mektic, som er en af verdens bedste doublekonstellationer.
Spanien der har hjemmebanefordelen i årets udgave af Davis Cup Finals er desværre uden nogle af deres helt store profiler, hvor Michael Mortensen ikke spår dem de store muligheder.
- Jeg kan heller ikke afskrive Spanien på hjemmebane, men det er desværre uden Carlos Alcaraz. Man kunne godt forestille sig, at Spanien allerede ryger ud i kvartfinalen. De mangler virkelig nogle af de helt store profiler.
Der er lagt i kakkelovnen til en fantastisk afslutning på året, hvor flere nationer går med forventningerne og forhåbningerne om at løfte Davis Cup-trofæet og kalde sig verdens bedste tennisnation.
- Der er lagt op til masser seværdig tennis mellem nogle af verdens bedste spillere, lyder det fra Michael Mortensen.
Se alle kampene fra Davis Cup Finals fra d. 22-27. november på discovery+.
Slut dig til Over 3 millioner brugere på app'en
Hold dig opdateret med de seneste nyheder, resultater og livesport
Download
Relateret indhold
Del denne artikel
Annonce
Annonce